Uzman çavuş göreve iade edildi, hastane yönetimi ve doktora soruşturma

Uzman çavuş göreve iade edildi, hastane yönetimi ve doktora soruşturma

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde uzman çavuş ile doktor arasında yaşanan kavganın ardından, kamera görüntülerinin ortaya çıkmasıyla uzman çavuş görevine tekrar iade edilmişti. Görevli doktor Tahir T. hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde uzman çavuş ile doktor arasında yaşanan kavganın ardından, güvenlik kayıtlarının ortaya çıkmasıyla görevden alınan uzman çavuş yeniden görevine iade edilmişti. Yaşanan arbede nedeniyle doktor Tahir T. hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Uzman Çavuşu ameliyat sonrası taburcu olma esnasında hastane içinde alkışlayan grup ve organize edenler hakkında da idari soruşturma başlatıldı.

ALKIŞLI PROTESTOYA İDARİ SORUŞTURMA

Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi tarafından hem doktor, hem de Jandarma Uzman Çavuş’u alkışlayarak protesto edilmesine ön ayak olan hastane yönetiminde bulunan görevliler hakkında da idari soruşturma açıldı.

Hastane yönetiminin Uzman Çavuş’un taburcu olması esnasında hastanenin arka kapısından çıkarılması yönündeki talebini hiçe sayan ve kapıyı kilitleyen görevliler hakkında da idari soruşturma devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN