Uzman isimden Negatif Qbo uyarısı geldi! Kış hazırlığınızı yapın: Pencere önünde kar eksik olmayacak

Uzman isimden Negatif Qbo uyarısı geldi! Kış hazırlığınızı yapın: Pencere önünde kar eksik olmayacak

Meteoroloji uzmanları tarafından kış mevsimi için paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Son dakika paylaşımında buluna no isim, Negatif Qbo uyarısında bulundu. Kış mevsiminde etkisini gösterecek hava olayı tüm dünyayı saracak. İşte tüm detaylar...

Yaz sıcaklıklarından bıkan milyonlarca vatandaş, kış mevsimini özlemle arıyor. Sonbahar mevsiminde de süren sıcaklık etkilerinin Kasım ayından itibaren son bulması bekleniyor. Kış mevsiminde son 1 ay kala kış için uzman isimlerden paylaşımlar gelmeye başladı.

KUTUPLARDAN SOĞUK FIŞKIRACAK

İklim değişikliği ve küresel ısınmanın etkisiyle, dünya üzerinde sert hava olayları yaşanıyor. Meteoroloji uzmanlarının dikkatini çeken olaylara ise bir yenisi daha eklendi. Yaz mevsimi boyunca etkili olan sıcaklıklar kutuplarda soğuk birikmesine neden oldu.

Dünyanın en soğuk merkezleri olan kutuplarda biriken soğukların kış mevsimiyle birlikte salınması bekleniyor. Meteoroloji uzmanı tarafından yapılan son dakika Negatif Qbo paylaşımıyla birlikte, kış mevsimi için bazı öngörüler paylaşıldı. Soğuk bir kış beklentisi üzerine, "Kış hazırlığınızı iyi yapın!" uyarıları paylaşıldı.

f9hwsb4xiaazod4.png

NEGATİF QBO ETKİSİNİ GÖSTERİYOR

Negatif Qbo paylaşımında bulunan Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, kış mevsiminin sert geçeceğini işaret etti. Kış mevsimine dair paylaşım yapan Ökten, "Negatif Qbo kendini belli ediyor. Bu sene soğukları kutupta hapseden girdap güçlü olmayacak. Böylece Kutup bol bol soğuk kaçıracak. Karlı bir Kış ihtimalini oldukça artırıyor..." ifadelerini kullandı.

VATANDAŞ ENDİŞELİ

Zorlaşan ekonomi karşısında ise vatandaş endişeli duruyor. Kış mevsimiyle birlikte artan masraflar karşısında ayakta kalmanın yollarını arıyor. Milyonlarca vatandaş şimdiden kara kış için düşünmeye başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN