Vali işçilerle görüştü, Kılıçdaroğlu tebrik etti

Vali işçilerle görüştü, Kılıçdaroğlu tebrik etti

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, çalışmalarına izin verilmeyen atık kağıt işçileriyle sorunların çözümüne ilişkin görüşme gerçekleşti. Atık kağıt işçileri ile bir süre önce bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da, Yerlikaya'yı tebrik etti.

İstanbul'da çevreyi kirlettikleri ve haksız kazanç elde ettikleri gerekçesiyle depolarına baskın düzenlenip topladıkları mallara el konulan ve çalışmalarına izin verilmeyen atık kağıt işçilerinin sorunlarının çözümü için İstanbul Valisi Ali Yerlikaya dün işçi temsilcileriyle bir araya geldi.

Yerlika'ya görüşmeyi sosyal medya hesabından, "İstanbul'umuzda atık toplama ve ayırma faaliyetlerine yönelik depo sahipleri ve atık toplayıcıları ile bir araya geldik" şeklinde duyurdu.

fdxgsl7xeayiulj.jpg

Atık kağıt işçileri ise görüşmenin olumlu geçtiğini kaydederek, "Zor zamanlar geçirdik ve atık toplamanın bir iş olduğunu anlatmaya çalıştık. İstanbul Valisi Sayın Ali Yerlikaya ile ile yaptığımız görüşme sonucu; İstanbul’da atık toplamaya dair olumlu haberleri aldık" bilgisini verdi.

Atık kağıt işçilerinin depolarının basıldığı tarihlerde işçileri ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da, Vali Yerlikaya'nın sosyal medya paylaşımını alıntılayarak tebriklerini sundu.

"Fakir fukaranın yanında olan bürokratlarının başının üstünde yeri olduğunu" ifade eden Kılıçtaroğlu "İstanbul Valisi Sayın Ali Yerlikaya’yı tebrik ederim. Fakir fukaranın yanında olan bürokratlarımızın başımızın üstünde yeri var ve hep olacak" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN