'Vampir' dediği annesini feci şekilde öldürdü! Cesedi bulan polislerin korkunç manzara karşısında dili tutuldu

'Vampir' dediği annesini feci şekilde öldürdü! Cesedi bulan polislerin korkunç manzara karşısında dili tutuldu

Annesinin vampir olduğuna dair hezeyanlara kapılan adamın cinayet yöntemi kan dondurdu. Evden biraz uzakta cesedi bulan polisler de manzara karşısında dehşete düştü. İşte detaylar...

ABD'nin Oregon eyaletinde annesi Judy D. Poe'nun vampir olduğuna inanan Robert Bruce Poe, kadını öldürdüğü şüphesiyle tutuklandı.

HER DETAYI KAN DONDURDU

56 yaşındaki adam, 12 Mart 2024 tarihinde yerel güvenlik güçlerini aradı ve onlara 79 yaşındaki annesini 'kazara' öldürdüğünü itiraf etti. Polisler kısa süre sonra evine geldi ve zanlıyı elleri ve kıyafetleri kanlar içerisindeyken annesinin çantasını ve bir mektubu tutarken buldu fakat ceset ortalarda yoktu.

Trajik şekilde ölen Judy D. Poe'nun cesedi, evden yaklaşık 228 metre uzakta bulundu. Mahkeme kayıtlarına göre yetkililer cesede yaklaştıklarında kan dondurucu manzarayla karşı karşıya kaldı. Kadının boğazına saplanmış bir 'kazık' vardı. Kazığın bir bahçe aletinin kırılmasıyla elde edildiği düşünülüyor.

amerika-polisi-hiyerarsi-sistemi.jpg

SORGUDA HEZEYANLARINI ANLATTI

Milliyet'te yer alan habere göre, polisler tarafından sorgulanan Robert Bruce Poe, annesinin bir vampir olduğuna inandığını, çünkü geceleri uyanmasına sebep olduğunu ve çarşaflarda kan bulduğunu anlattı.

Yetkililer kurbanın ölümünü yerel saatle 21.55'te doğruladı. Gözaltına alınan Robert Bruce Poe, ikinci derece cinayet ve yasa dışı silah kullanmakla suçlanıyor.

Robert Bruce Poe daha önce de metamfetamin bulundurmak, hırsızlık, alkollü araç kullanmak, taciz gibi birçok suçtan yakalanarak tutuklanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN