Verandayı kaldırdı şoka uğradı! Tam 1 metrelik canavarla yaşamış! Meğer uzun zamandır oradaymış

Verandayı kaldırdı şoka uğradı! Tam 1 metrelik canavarla yaşamış! Meğer uzun zamandır oradaymış

Evinin verandasını kaldıran ev sahibi karşı karşıya kaldığı canavarla şaşkına döndü. Uzun zamandır dev canavarla birlikte yaşamış. 1 metre boyundaki o canlı ekipleri harekete geçirdi. İşte tüm detaylar…

Evinin verandasını kaldırdığında 1,2 metre uzunluğunda dev canavarla karşı karşıya kalan kadın hemen ekiplere haber verdi. Bulunan canlının egzotik bir tür olduğu belirtilirken evcil hayvan olduğu görüşü de öne sürüldü. Sahibi tarafından terk edildiği düşünülen canlının sahibi ise bulunamadı. İşte tüm detaylar…

1,2 METREYE KADAR UZUYOR

Georgia Doğal Kaynaklar Departmanı tarafından gerçekleştirilen basın açıklaması ile birlikte bazı çocukların Atina sakinine bahçesinde dev bir kertenkele gördüğünü söylemesi üzerine bölgede hareketlilik başladı. Verandayı kaldırdığında ise karşı karşıya kaldığı dev kertenkele ile şaşkına dönen kadın ekiplere haber verdi. Arjantinli siyah beyaz tegu olarak adlandırılan kertenkelenin 1,2 metreye kadar uzayabildiği ve egzotik bir tür olduğu aktarıldı.

tegu-kertenkelesi.jpg

SAHİBİ TARAFINDAN TERK EDİLMİŞ

Veranda da bulunan kertenkelenin yakalandığı belirtilirken sahibinin ortaya çıkmadığı aktarıldı. DNR'ye teslim edilen hayvan hakkında açıklamada bulunan Georgia Doğal Kaynaklar Departmanından Brett Albanese, bu türlerin neden düzenlenmesi gerektiğine dair büyük bir örnek yaşandığını aktardı. Yakalanmasının oldukça zor olduğunu ve büyüdükçe sahipleri tarafından bakımının da zor olduğunu belirten Albanese, sahiplerinin para yetiştiremediğini aktardı.

dev-kertenkele.jpg

Georgia’da Aralık ayında yürürlüğe girmesi planlanan yeni düzenleme doğrultusunda tegu kertenkelesi ve diğer 5 sürüngen türünü kapsayan kurallar olacağı ifade edildi. Bu Türe sahiplik yapmak isteyen kişilerin evcil hayvanlarını etiketlemesi ve kaydettirmesi zorunlu hale getirilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN