Vergi uzmanından lüks araçların emniyete tahsis edilmesine tepki: Masraflar hesaplandı mı?

Vergi uzmanından lüks araçların emniyete tahsis edilmesine tepki: Masraflar hesaplandı mı?

Vergi Uzmanı Ozan Bingöl, suç örgütlerine yönelik operasyonlarda el konulan lüks marka araçların emniyet tarafından kullanılacak olmasına tepki gösterdi. Lüks araçların yüksek yakıt, sigorta, kasko, tamir ve bakım maliyetlerine dikkat çeken Bingöl, "Bu araçlar satılıp yerine belli standartta araç alınması durumunda kaç tane araç alınabileceği hesaplanmış mıdır?" sorularını yöneltti.

Vergi Uzmanı Ozan Bingöl, suç örgütlerine yönelik operasyonlarda el konulan 23 aracın mahkeme kararıyla emniyete tahsis edilmesini sosyal medya hesabı üzerinden sorduğu sorularla eleştirdi.

g.jpg
Vergi Uzmanı Ozan Bingöl

'EMNİYETTE KULLANILACAK ARAÇLAR İÇİN BİR STANDART YOK MUDUR?'

Bingöl'ün paylaşımı şu şekilde:

"Bu araçlar Emniyet mensuplarının görevlerini yerine getirmesine ne ölçüde elverişlidir? Emniyette kullanılacak araçlar için bir standart yok mudur? Bu araçların yüksek yakıt, sigorta, kasko, tamir ve bakım maliyetleri dikkate alınmış mıdır? Bu araçlar satılıp yerine belli standartta araç alınması durumunda kaç tane araç alınabileceği hesaplanmış mıdır?

'NEREDEN BAKSAN TUTARSIZLIK'

Tekrar söylüyorum eğer haber doğruysa, bu işlemi yapan bürokratik zihniyetin kahvesine altın tozu döken, kafasına toka yerine dolar takanlardan farkı kalmış mıdır? Yoksa, bu araçlar süper lüks makam araçlarına yetişmekte zorlanan standart emniyet araçlarının yerine ikame edilmek için mi hazırlanmıştır? Nerden baksan tutarsızlık, nerden baksan...."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN