Villadaki yangın faciasının altından cinayet çıktı!

Bursa İnkaya mahallesinde çıkan villa yangınının altından cinayet çıktı. Bodrum katta bulunan yanmış M.Ş.'ye ait cesedin cinayete kuran gittiği ortaya çıktı.

Bursa İnkaya'da 3 katlı binanın bodrum katında yangın çıkmış orada bulunan Ali Vurgun yaralanırken bodrum katında yanmış bir ceset bulunmuştu. Vurgun cesedin M.Ş.'ye ait olduğunu ve yangının nasıl çıktığını bilmediğini söylemişti. Görgü tanıkları ifadeleri ve güvenlik kamera kayıtları Vurgun'un ifadesiyle çelişince Vurgun cinayeti itiraf etti.

Vurgun boşanma aşamasındaki eşini M.Ş.'nin rahatsız ettiğini ve bu sebeple tartıştıklarını iddia etti. Vurgun M.Ş.'yi bıçaklayarak öldürdüğünü ve cesedi 5 gün villada sakladığını anlattı. Cesetten kurtulmak için yakmak istediğini anlatan Vurgun, yanıcı maddenin alev alması sonucu yangının çıktığını belirtti.

Ali Vurgun ile ilgili soruşturma devam ediyor. Ali Vurgun ilk ifadesinde kendisinin bahçıvan olduğunu M.Ş.'yi tanımadığını söylemişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN