Yarın başlıyor pazartesiye kadar vatandaşı esir alacak! İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Düzce... Bu daha başlangıç

Yarın başlıyor pazartesiye kadar vatandaşı esir alacak! İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Düzce... Bu daha başlangıç

Marmara Bölgesi'nde, uzun süredir kuraklıkla mücadele eden Kocaeli, İstanbul, Yalova ve Sakarya gibi illerde beklenen yağışlar etkili olmaya başladı...

Yağışların başlamasıyla birlikte, vatandaşlar sosyal medya üzerinden sevinçlerini paylaşırken, Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten de sosyal medya hesabından bu konuda önemli bir açıklama yaptı.

YAĞIŞLARIN SÜREKLİLİĞİ MÜJDESİ

Ökten, bölgede hissedilen yağışların bir süre daha devam edeceğini belirtti. Uzman, "Çok güzel bir serinlik verdi. Yağmur sesi güzeldi. Avrupa yakasına doğru hareket ediyor. Bu en hafifi. Bundan sonrakiler daha etkili olacak. Akşam da yağış var. Yarın da. Pazar da. Pazartesi de..." şeklinde konuştu.

1-016.jpg

Marmara Bölgesi'nde etkili olmaya başlayan yağışlar, özellikle kuraklıkla mücadele eden bölgeler için büyük bir rahatlama getirecek gibi görünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN