Yarın gece saat 02:15'te önce İstanbul'dan vuracak! Ortalık fena karışacak... Harita kıpkırmızıya döndü

Yarın gece saat 02:15'te önce İstanbul'dan vuracak! Ortalık fena karışacak... Harita kıpkırmızıya döndü

Yarın geceye dikkat! Saat 02:15'te önce İstanbul'u vuracak! Bu kez ortalık fena karışacak! Harita kıpkırmızıya döndü! Uzmanlar uyarıyor... Şimdiden önlem alın!

Meteoroloji uzmanları, İstanbul'da yarın gece saat 02:15'te beklenen ani hava değişikliği hakkında önemli uyarılarda bulundu. Uzmanlara göre, son derece ilginç bir soğuk cephe, şehre yaklaşıyor. Kentte hava koşullarını ciddi şekilde etkileyecek.

YAĞIŞI DA BERABERİNDE GETİRİYOR

opera-anlik-goruntu-2023-10-07-130447-twitter-com.png

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten'e göre, durgun olan hava yarın gece saat 02:15'te aniden hareketlenerek rüzgar ve yağış getirecek. Bu değişiklikle birlikte hissedilen sıcaklık da hızla düşecek.

GECE ANİDEN HAREKETLENECEK

Hava değişikliğinin gelmeden önce havayı ısıtma eğiliminde olduğuna dikkat çeken uzmanlar, halkı ince kıyafetlerle dışarı çıkmamaları ve gerekli önlemleri almaları konusunda uyarıyor.

Ökten, X hesabından meteoroloji verileriyle şu şekilde açıklama yaptı:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN