Yarın gökyüzünde kıyamet kopacak! Kerem Ökten'den 'pencereleri kapalı tutun' uyarısı: Sabah grip uyanabilirsiniz

Yarın gökyüzünde kıyamet kopacak! Kerem Ökten'den 'pencereleri kapalı tutun' uyarısı: Sabah grip uyanabilirsiniz

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Pazar gününe dikkat çekti. Saat vererek uyarı yapan Ökten, 'Bu kadar büyüğünü daha önce görmedim' diyerek durumun ciddiyetini ortaya koydu. İşte, Kerem Ökten'in o paylaşımı...

Havaların bir sıcak bir soğuk gittiği şu günlerde herkesin kafası karışırken, kışın ne zaman geleceği de merak konusu oldu.

Her gün anlık olarak güncel hava durumu tahminlerini paylaşan ve yakından takip edilen Kerem Ökten, bugün yeni bir paylaşımda bulunarak Pazar gününe dikkat çekti.

GECE SAATLERİNDE KIYAMET KOPACAK

Kerem Ökten, Instagram sayfası üzerinden yaptığı paylaşımda Pazar gecesine dikkat çekti. Böylesi büyük bir soğuk cepheyi daha önce görmediğini belirten Ökten, aynı anda fırtına, kuvvetli yağış ve hızlı sıcaklık düşüşünün etkili olacağının altını çizdi.

yarin-gokyuzunde-kiyamet-kopacak-kerem-oktende-pencereleri-kapali-tutun-uyarisi.jpg

İLLERE GÖRE ANLIK HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Grip olmak istemiyorsanız tüm pencereleri kapatın diyerek uyaran Ökten, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bu kadar büyük bir soğuk cepheyi daha önce gördüğümü hatırlamıyorum. Hem ani fırtına, hem kuvvetli yağış, hem de çok hızlı bir sıcaklık düşüşüne sebep olacak. Ne zaman? Pazar gecesi. saat gece 2 civarı. Kesinlikle tüm pencereleri kapalı tutun. Sabah hepiniz grip uyanırsınız..."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN