Yayın yasağının kalkmasının ardından Yavaş'tan ilk açıklama: Büyükşehir tamam, ilçe sonuçlarını bekliyoruz

Yayın yasağının kalkmasının ardından Yavaş'tan ilk açıklama: Büyükşehir tamam, ilçe sonuçlarını bekliyoruz

Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Oylama işlemi sona ererken ABB Başkanı Yavaş'tan ilk açıklama geldi. "Büyükşehir tamam, ilçe sonuçlarını bekliyoruz." diyen Yavaş, "Sandık görevlilerimiz hariç tüm hemşehrilerimi saat 22.00’de Ankara Büyükşehir Belediyesi merkez binası bahçesine davet ediyorum." dedi. Ayrıca Yavaş, bir televizyon programına bağlanarak "Oyumuz %60 civarında. Belediye sayımızı 13-14'e çıkarıyoruz. Belediye meclisini de bu şekilde giderse alıyoruz." diye konuştu.

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına gitti. İstanbul kesin aday listesine göre, 22 partili, 27 bağımsız olmak üzere 49 aday İBB başkanlığı için yarıştı. Oy verme işlemi doğudaki 32 ilde saat 16.00 itibarıyla, batıdaki 49 ilde ise saat 17.00 itibarıyla sona erdi.

SEÇİM SONUÇLARINI ANKA'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

SEÇİM SONUÇLARINI AA'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş oylamanın bitmesinin ardından sayım işlemleri sürerken sosyal medya hesabından açıklama yaptı. "Büyükşehir tamam, ilçe sonuçlarını bekliyoruz." diyen Yavaş, "Sandık görevlilerimiz hariç tüm hemşehrilerimi saat 22.00’de Ankara Büyükşehir Belediyesi merkez binası bahçesine davet ediyorum." dedi.

"SANDIK GÖREVLİLERİ HARİÇ TÜM HEMŞERİLERİMİ BELEDİYE BİNASINA DAVET EDİYORUM"

Yavaş'ın paylaşımı şu şekilde:

"Merhaba güzel Başkentin güzel yürekli insanları. Büyükşehir tamam, ilçe sonuçlarını bekliyoruz. Sandık görevlilerimiz hariç tüm hemşehrilerimi saat 22.00’de Ankara Büyükşehir Belediyesi merkez binası bahçesine davet ediyorum."

"OYUMUZ %60 CİVARINDA"

Ayrıca Yavaş, bir televizyon programına bağlanarak "Oyumuz %60 civarında. Belediye sayımızı 13-14'e çıkarıyoruz. Belediye meclisini de bu şekilde giderse alıyoruz." diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN