Yeni Spor Bakanı belli oldu! Kimse beklemiyordu: O isim geri döndü

Yeni Spor Bakanı belli oldu! Kimse beklemiyordu: O isim geri döndü

Yeni kabinenin açıklanmasına saatler kala yeni kabinede görev alacak Spor Bakanı belli oldu. Yeni kabinede o isim Spor Bakanı olarak görev alacak.

28 Mayıs'ta gerçekleşen cumhurbaşkanlığı seçiminin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferiyle sonuçlanmasının ardından yeni kabinede hangi isimlerin görev alacağı merak konusu oldu.

Cumhurbaşkanı seçimi kesin sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte gözler yeni Kabine'nin açıklanacağı tarihe çevrildi. NTV'de yer alan habere göre; 3 Haziran 2023 Cumartesi günü saat 22.00'da yeni kabine'nin açıklanması bekleniyor.

Eski Hazine Bakanı ve eski Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in yeni kabinede ‘Tam yetkili Hazine ve Maliye bakanı’ olarak görev alacağı öne sürülürken yeni kabinedeki Spor Bakanı da belli oldu.

SPOR BAKANI BELLİ OLDU

Son olarak Medipol Başakşehir forması terleten Alman eski futbolcu Mesut Özil'in yeni kabinede Spor Bakanı olarak görev alabileceği öne sürülse de Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Osman Aşkın Bak'ın yeni Spor Bakanı olması bekleniyor. Kararın tebliğ edildiği yerler oldu.

Osman Aşkın Bak’ın ekibi hazırlıklara ve çalışmalara başladı. Bak daha önce 2017-2018 yılları arasında Gençlik ve Spor Bakanı olarak görev almıştı.

Osman Aşkın Bak Haberleri - Son Dakika Osman Aşkın Bak Hakkında Güncel Haber ve Bilgiler

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN