Yerlikaya duyurdu: 5 ilde FETÖ’ye 'KISKAÇ-5' operasyonu

Türkiye'nin birçok noktasında terör örgütlerine yönelik operasyonlar sürüyor. İçişleri Bakanı Yerlikaya, 5 İlde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “KISKAÇ-5” Operasyonlarında 27 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Yurt içi ve sınır ötesinde güvenlik güçlerinin terör örgü ve mensuplarına yönelik çalışmaları devam ediyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 5 ilde gerçekleşen operasyonda 27 FETÖ şüphelisinin yakalandığını duyurdu.

ÖRGÜT ÜYESİ/YÖNETİCİSİ OLARAK ADLARI GEÇİYOR

Bakan Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "5 İlde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 'KISKAÇ-5' Operasyonlarında 27 şüpheli yakalandı. Milli İrademize Darbe Yapmaya Kalkışan FETÖ’cü Hainlerin Peşlerini Bırakmayacağız. Aziz Milletimizin duası ve destekleriyle terör örgütleri ve onların iş birlikçilerinin nefeslerini keseceğiz" ifadelerine yer verildi.

Yakalananlar arasında, FETÖ kapsamında alınan ifadelerde örgüt üyesi/yöneticisi olarak adı geçen, ByLock kullanıcısı olduğu tespit edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN