Yeşiller Partisi önce açıldığını sonra şaka yaptığını duyurdu

Yeşiller Partisi önce açıldığını sonra şaka yaptığını duyurdu

Kuruluşu için 18 ay önce başvuru yapan Yeşiller Partisi'nden bugün ilginç bir çıkış geldi. Sosyal medya hesaplarından bakanlık onayı alarak kurulduklarını duyuran parti, 2 saat sonra yaptıkları yeni paylaşımla duyurunun şaka olduğunu duyurdu.

Yeşiller Partisi, kuruluşu için verdiği dilekçenin İçişleri Bakanlığı tarafından onay bekliyor. Dilekçenin verilmesinden bu yana 18 ay geçmesine rağmen hiçbir cevap alamayan partililer, duruma dikkat çekmek için bir 'şaka' yapma yoluna gitti.

Sosyal medya hesabından İçişleri Bakanlığı'nın kendilerine gönderdiği öne sürülen dilekçeyi paylaşan parti, daha sonra bu paylaşımı alıntılayıp yeni bir paylaşım yaptı. Dilekçenin şaka olduklarını söyleyen parti sayfası, "Bu sefer de zaten olması gerekeni yazdığımız bir şaka ile bu hukuksuzluğu dile getirmek istedik" dedi.

"BAKANLIKLAR DA ÖZÜR DİLEYECEK"

"Bize yaşatılan sebepsiz hukuksuzluğu ciddi bir hukuk gözüyle aylardır açıklamaya, anlamlandırmaya çalışıyoruz" diyen parti sayfası, "Bize yaşatılan sebepsiz hukuksuzluğu ciddi bir hukuk gözüyle aylardır açıklamaya, anlamlandırmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN