Yılbaşı gecesi feci ölüm: İki genç falezden düştü!

Yılbaşı gecesi feci ölüm: İki genç falezden düştü!

Antalya'da yılbaşı gecesi falezlerden düşen üniversiteli iki genç hayatını kaybetti. Gençlerin falezlerden düşüşüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Antalya'da üniversite eğitimi gören 21 yaşındaki Burak G. ile 20 yaşındaki Hilal Ö., yılbaşı gecesi birlikte vahit geçirmek için Muratpaşa ilçesindeki Karaalioğlu Parkı'na gitti. Parktaki tarihi Hıdırlık Kulesi yakınındaki falezlere çıkan gençler, daha sonra yaklaşık 40 metre yükseklikten kayalık zemine düştü.

Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri gönderildi. 2 gencin hayatını kaybettiği olayda gençlerin cesetleri, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Gençlerin düşüşüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN