Yıllar sonra İmamoğlu Erdoğan'la nasıl tanıştığını anlattı: Hayat boyu o borcu ödeyemeyecek

Yıllar sonra İmamoğlu Erdoğan'la nasıl tanıştığını anlattı: Hayat boyu o borcu ödeyemeyecek

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la tanışma hikayesini paylaştı. İmamoğlu, Erdoğan'ın ilk belediye başkanı olduğu dönemde kendi lokantasında köfte yediğini ve parasını almadığını belirtti. İmamoğlu, anısıyla ilgili olarak, "Hayat boyu o borcu ödeyemeyecek" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı bir programda ilginç açıklamalarda bulundu. Mevzular Açık Mikrofon'da soruları yanıtlayan İmamoğlu, programda yaptığı konuşmalarla dikkatleri üzerine çekti.

İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk belediye başkanı olduğu dönemde sahibi olduğu lokantasında köfte yediğini belirtti.

'HAYAT BOYU O BORCU ÖDEYEMEYECEK'

Konuyla ilgili olarak İmamoğlu, "Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin son 30 yılına damga vurmuş önemli bir siyasetçidir. Fikirlerimiz büyük oranda terstir. Daha ileriye gideyim; İlk belediye başkanı olduğu dönemde, ilk aylarında lokantasında misafir etmiş bir esnafım, 23-24 yaşında... Benim lokantamda köfte yedi, parasını almadım. Hayat boyu o borcu ödeyemeyecek" ifadelerini kullandı.

'DEM PARTİ'YE OY VERENLERİ VATAN HAİNİ Mİ İLAN EDELİM?'

Ayrıca programda bir izleyicinin DEM Parti'yle ilgili eleştirileri üzerine İmamoğlu'nun, "DEM Parti'ye oy veren 7-8 milyonu vatan haini mi ilan edelim?" şeklinde bir soru sorması dikkat çekti. İzleyicinin "Evet" yanıtı üzerine İmamoğlu'nun, "7-8 milyon insanı terörist ilan etmek AK Parti'nin getirdiği anlayış" sözleri salon tarafından alkışlarla karşılandı.

İmamoğlu, adaletin önemine vurgu yaparak, "Bu ülkede adalet var. Beni 2-3 yıl hapse mahkûm etse de adalet var. Adalet sisteminin yerine kendinizi koyamazsınız" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN