Yıllarca tüketmeyin denildi! Canan Karatay hepsine rest çekti: Bunu tüketen sabah zımba gibi uyanıyor.

Yıllarca tüketmeyin denildi! Canan Karatay hepsine rest çekti: Bunu tüketen sabah zımba gibi uyanıyor.

Sabahları yorgun uyananlara altın tavsiyeler ünlü doktor Canan Karatay'dan geldi. Bu formülü yapan güne zımba gibi başlıyor. Yıllardır tüketmeyin denilen o ürünün aslında bir enerji deposu olduğu ortaya çıktı. Prof. Dr. Canan Karatay tüm gerçeklikleri gün yüzüne çıkarıyor. İşte enerjinin en büyük kaynağı…

Tavsiyeleri ile adından sıkça söz ettiren Canan Karatay herkese meydan okudu. Yıllardır tüketmeyin denilen o ürünün sabah enerjisi olduğunu açıkladı. Eskilerin sıklıkla tükettiği o besin günlük hayata daha dinç başlamanızı sağlıyor. Günün tüm yorgunluğunu tek bir ürün ile atabilirsiniz. İşte enerjinin en büyük kaynağı…

BU FORMÜLÜ UYGULA GÜNE DİNÇ BAŞLA

Verdiği tavsiyeler ve açıklamalarıyla sık sık gündemde yer alan Canan Karatay, günlük hayatın yorgunluğunu üzerinizden attıracak altın değerinde bir tavsiye verdi. Kendine yorgun hisseden kişilerin hayatında dahil etmesi gereken tek ürünün tereyağı olduğunu söyleyen uzman isim, tereyağı tüketen kişilerin daha yüksek enerjiye sahip olduğunu belirtti. Tereyağının zararlı olduğu ve hastalıklara yol açtığını söyleyenlere inat tereyağının faydalı olduğuna değinen Karatay, zararlı olan tek yığın trans yağlar ve margarinler olduğunu vurguladı.

tereyagi.jpg

Köy yağlarının kesinlikle zararlı olmadığının altını çizen Karatay, eskiden böyle bir şey yoktu diyerek tavsiyelerine devam etti. Gün içerisinde enerjik uyanmak isteyenlerin tereyağı tüketmesi gerektiğini belirten Karatay kesinlikle sağlıksız olmadığını vurguladı.

SABAH AKŞAM TÜKETİN

Köy tereyağının hem sabah hem de akşam tüketilebileceğini söyleyen Canan Karatay, çay ve fındığın da oldukça önemli olduğunun altını çizdi. Kavurma ekmeği ile yağın birlikte tüketilmesi gerektiğini aktaran Karatay, kuyruk yağının önemine de değildi. Güne daha enerjik başlamak isteyen kişilerin kuyruk yağı tüketebileceğini söyleyen Karatay, Anadolu'da önemli bir besin olduğunu ifade etti.

ekmek-tereyagi.jpg

Eski insanların kuyruk yağını eriterek 90-95 yaşına kadar sağlıkla yaşadığına vurgulayan uzman isim, çayın da oldukça önemli bir enerji kaynağı olduğunu dile getirdi. Çayın yanı sıra kahve tüketiminin de enerji için gerekli olduğunu ifade eden Canan Karatay, bunları tüketen kişilerin enerji seviyesinin ciddi oranda artış gösterdiğini aktardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN