Yıllardır boş boş bekliyordu, Ankara’nın en moderni oldu! Herkes gitmek için sıra bekleyecek

Yıllardır boş boş bekliyordu, Ankara’nın en moderni oldu! Herkes gitmek için sıra bekleyecek

Ankara dönüşüme devam ediyor. Yıllardır boş boş atıl bir şekilde bekleyen o yer Ankara'nın en moderne oldu. Herkes gitmek için sıra bekleyecek. Ankaralılar buraya doyamayacak. İşte tüm detaylar…

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar dikkatle takip ediliyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Ankara'da büyük dönüşüm için çalışmalarını hızlandırdı. 2011 yılından bu yana atıl bir halde bekleyen o yer artık Ankara'nın en modern tesisi haline dönüştü. İşte tüm detaylar…

ANKARA'NIN EN MODERNİ OLDU

2011 yılından bu yana kullanılmaz halde bulunan tesis sil baştan yenilendi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile birlikte Ankara'nın modern dönüşümünü gözler önüne serdi.

Altınpark 100. Yıl Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nin hizmete açıldığını belirten Mansur Yavaş kullanılmaz halde bulunan tesisin modern bir spor tesisi halinde dönüştürüldüğünü söyledi.

Spor tesisine üyelik yaptırmak isteyenler ise metropolimar.com.tr adresi üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN