Yok böyle kaza: İki araç arasında kalıyordu! O anlar saniye saniye kaydedildi

Burdur'da meydana gelen kaza 'yok artık' dedirtti! Yolda yürüyen bir vatandaş az kalsın iki aracın arasında kalıyordu! O anlar bakın böyle kaydedildi...

Burdur'un Gölhisar ilçesinde meydana gelen trafik kazası, bugün saat 13.10 sıralarında Çeşme Mahallesi Burdur Caddesi üzerinde yaşandı. Kaza, Serdar G. idaresindeki 15 AAK 010 plakalı öğrenci servisi ile Hüseyin E. idaresindeki 15 HU 768 plakalı Tofaş marka otomobilin kavşakta çarpışmasıyla gerçekleşti.

KAZADA BİR KİŞİ YARALANDI

Edinilen bilgilere göre, öğrenci servisi otogar kavşağından Çeşme Meydanı istikametine seyir halindeyken, Tofaş marka otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil, kaza öncesinde yol kenarına park edilen bir araca daha çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü Hüseyin E. yaralandı.

Çevredeki vatandaşların hızla 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunması üzerine, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, olay yerine varır varmaz yaralı sürücü Hüseyin E.'ye ilk müdahaleyi gerçekleştirdi.

kaza-2.jpg

İKİ OTOMOBİLİN ARASINA SIKIŞIYORDU

Kazadan kısa süre önce aracını yol kenarına park edip inen bir vatandaş, savrulan otomobil ile kendi aracının arasında kalmaktan son anda kurtuldu. Bu şanslı an, kazanın daha büyük bir faciaya dönüşmesini engelledi.

Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı sürücü Hüseyin E., ambulansla Gölhisar Devlet Hastanesine sevk edildi. Sağlık durumuyla ilgili detaylı bilgiler şu an için paylaşılmazken, polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir