Yolculuk planları olanlar dikkat! Tüm seferler tek tek iptal edilebilir, Kerem Ökten seyahat edecekleri önceden uyardı

Yolculuk planları olanlar dikkat! Tüm seferler tek tek iptal edilebilir, Kerem Ökten seyahat edecekleri önceden uyardı

Hafta sonu verilen hava durumu uyarılarının yanında yeni bir uyarı geldi! Seyahat planları yapanlar dikkat! Uçak, feribot ve vapur seferleri iptal olacak...

Geçtiğimiz hafta sonu yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle birçok uçuş iptal olmuştu. Meteoroloji hafta sonu için üst üste uyarılar vermeye devam ediyor.

UÇUŞLAR İPTAL OLACAK MI?

ucak-seferleri-iptal-mi.jpg

Ülke genelinde beklenen olumsuz hava koşulları uyarılarında bulunan Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, bu kez yolculuk planları olanları uyardı. Ökten, uyarısında bu hafta sonu birçok uçuş, vapur ve feribot seferlerinin iptal olacağını söyledi.

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten bu ifadeleri kullandı: "Bu hafta sonu beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle, bir çok uçuş, vapur ve feribot seferleri iptal olacaktır. Seyahat planınız varsa; gözden geçirmelisiniz..."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN