YSP Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder oldu

YSP Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder oldu

Son alınan kararla birlikte YSP Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder oldu. Partide grup başkanvekilleri Saruhan Oluç ve Meral Danış Beştaş’ın görevlerine devam etmesine karar verildi.

Yeşil Sol Parti, (YSP), Milletvekilleri ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yeşil Sol Parti Eş Sözcüleri Çiğdem Kılıçgün Uçar ve İbrahim Akın ile HDP Eş Genel Başkanları Mithat Sancar ve Pervin Buldan’ın başkanlık etmiş olduğu tanışma ve yeni dönemi değerlendirme toplantısında partinin grup yönetimi de belirlendi.

Duvar'dan Ceren Bayır'ın haberine göre; önceki dönem grup başkanvekilleri Meral Danış Beştaş ve Saruhan Oluç’un grup başkanvekilliğine devamı yönünde kararı kılındı. Meclis İdare Amirliği görevini Siirt Milletvekili Tuncer Bakırhan, Meclis Başkanvekilliğini ise İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in yürütmesi kararlaştırıldı.

ÜÇ HAFTADA BİR MECLİSİ YÖNETECEK

Meclis içtüzüğüne göre siyasi partiler milletvekili sayısına Meclis Başkanlık Divanı’na üye veriyor. Bu kapsamda YSP’nin Meclis Başkanvekili olarak belirlenen Sırrı Süreyya Önder üç haftada bir meclisi yönetecek vekillerden biri olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN