Yunanistan'da altı Türk'ün infazında yeni gelişme: Köstebeğin bileti Türkiye'den

Yunanistan'da altı Türk'ün infazında yeni gelişme: Köstebeğin bileti Türkiye'den

Yunanistan'da altı Türk'ün öldürüldüğü katliamla ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Ölen kişilerin üzerinde bulunan yedi adet cep telefonunun kilitleri açıldı. Altı Türk'ten ikisinin geçtiğimiz ağustos ayında İtalya'da bulunan suç örgütü lideri Barış Boyun ile görüşmek için Kefolonya Adası'ndan İtalya'ya gittikleri iddia edildi.

Yunanistan’ın çok tercih edilen tatil kasabalarından biri olan Artemida’da otomobil içinde infaz edilen altı Türk ile ilgili her geçen gün yeni ayrıntılar geliyor. Geçtiğimiz pazartesi günü bindikleri otomobilde infaz edilen altı kişinin öldürülmeden önce toplu çekilen son fotoğrafının, onları pusuya düşürmekle suçlanan ve Yunan polisi tarafından gözaltına alınan Süleyman D. tarafından çekildiği belli olmuştu.

Hürriyet'ten Yorgo Kırbaki'nin haberine göre Süleyman D. ifadesinde, çantasındaki mermileri, kendisinden habersiz birinin koymuş olduğunu iddia etti. Yunan polisi ayrıca, “Ölüm Çetesi”nin kaldığı eve Süleyman D.'den başka bir kişinin daha girip çıktığını tespit etti.

BİLET TÜRKİYE'DEN

Sabah'ın haberine göre ise, Yunan polisi 6 gencin pusuya düşürülerek öldürülmeden önce bir arada göründükleri son fotoğraf karesini çeken kişi olan Süleyman D.’yi, 11 Eylül akşam 18.20'de gerçekleşen kanlı infazdan bir saat sonra Midilli Adası'na götürecek olan biletin Türkiye'den alındığını saptadı.

Güvenlik güçleri şimdi hem bilet alan kişileri hem de Dalgıç'ın temasta olduğu kişileri mercek altına aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN