Yusuf Sofioğlu kimdir? Şehit Piyade Er Yusuf Sofioğlu neden şehit oldu, kaç yaşındaydı?

Yusuf Sofioğlu kimdir? Şehit Piyade Er Yusuf Sofioğlu neden şehit oldu, kaç yaşındaydı?

Hatay'ın Altınözü ilçesinde 29 Temmuz günü araç kazası geçiren ve hastaneye kaldırılan Piyade Er Yusuf Sofioğlu'ndan acı haber geldi. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak şehit düşen Yusuf Sofioğlu'nun şehadet haberini Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı (MS) tarafından yapılan bir duyuruda 29 Temmuz Cuma günü Altınözü Hatay hududunda araç kazası geçiren ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Piyade Er Yusuf Sofioğlu'nun doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak şehit düştüğü bildirildi. Yusuf Sofioğlu'nun şehadet haberi tüm Türkiye'yi hüzne boğarken şehidin kaç yaşında ve nereli olduğu merak edildi.

Şehit Piyade Er Yusuf Sofioğlu

Yusuf Sofioğlu kimdir?

Piyade Er Yusuf Sofioğlu'nun şehit haberini resmi sitesi üzerinden duyuran Milli Savunma Bakanlığı, 29 günü geçirdiği bi kaza sonucu apır yaralanan ve hastanede tedavi altında olan Yusuf Sofioğlu'nun 2 Ağustos 2022 günü doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadığını ve şehit düştüğünü bildirdi.

29 Temmuz günü Hatay'ın Altınözü ilçesinde geçirdiği araç kazasında ağır yaralanan Yusuf Sofioğlu'nun hayatı ile ilgili bilgilere detayların netleşmesiyle yer verilecektir...

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN