Yüzlerce aileyi ev sahibi yapacak proje başlıyor! O ilçede oturanlar yaşadı: TOKİ 240 konut inşa edecek

Yüzlerce aileyi ev sahibi yapacak proje başlıyor! O ilçede oturanlar yaşadı: TOKİ 240 konut inşa edecek

Ev sahibi olma hayali kuranların beklediği haber geldi! O ilçede oturan yüzlerce aileyi ev sahibi yapacak proje başlıyor! Belediye Başkanı duyurdu! TOKİ 240 konut inşa edecek...

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Türkiye genelinde olduğu gibi ilçesinde de konut sahibi olma hayali kuran vatandaşlara müjdeli haber verdi. TOKİ planlama daire başkanlığında gerçekleşen proje değerlendirme toplantısında konuşan Başkan Yavaş, 3. Etap TOKİ konutları için projelendirme çalışmalarının sona yaklaştığını ve yakın bir zamanda yapım ihalesine çıkılacağını açıkladı.

240 KONUT İNŞA EDİLECEK

Sındırgı’da 240 aile ev sahibi olacak

Sındırgı'da yoğun talep üzerine gerçekleştirilen 3. Etap TOKİ konutları için kura çekiminin yapıldığını hatırlatan Başkan Yavaş, 240 konutun inşa edileceği müjdesini verdi.

Sındırgı’da 240 aile ev sahibi olacak

Başkan Yavaş açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Göreve geldiğimizden bu yana ilçemizi geliştirmek için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda da deprem riskine karşı ilçemizde imar durumunu en yüksek dört kat olacak şekilde planlamıştık. Yıllar önce verdiğimiz bu karar depremlerin yaşanması ile birlikte isabetli bir karar olduğunu gösterdi. TOKİ konutlarımız zaten depreme en dayanıklı şekilde kalıp beton sistemi ile yapılıyor. AK belediyecilik demek bahane değil çözüm ve hizmet üreten belediye demek. Hükümetimiz, büyükşehir belediyemiz ve kamu kurumlarımızla uyumlu çalışmalarımız ile daha fazla hizmet üretiyoruz. Bizler de AK Parti hükümetimiz sayesinde ilçemizde 750 ailemizi TOKİ vasıtası ile ev sahibi olmalarını sağladık. Şimdide Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan ilk evim projesi kapsamında 3. Etap 240 konut ve 100 arsa için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda TOKİ proje planlama daire başkanı Serhat Günkan ve Emlak Daire Başkanı Fuat Kuşçu ile proje üzerinde son eksikleri gidermek üzere bir araya geldik. 4 katlı ve yöre mimarisine uygun bir şekilde yapılacak konutlar Çavdaroğlu Mahallesi İbrahim Ethem Akıncı Okulu üstünde yapılacak, arsalar ise Yağcıbedir mahallesinde bulunuyor. Yakında ihale tarihi belli olacak. Şehrimize halkımıza hayırlı olsun. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, bakanlarımıza, milletvekillerimize, TOKİ başkanımız Ömer Bulut ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederim. Şehrimizi büyütmeye, geliştirmeye, AK belediyeciliği ilmek ilmek işlemeye devam.“

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN