Güz Masalı ne zaman bitecek? Final tarihi belli oldu

Güz Masalı ne zaman bitecek? Final tarihi belli oldu

Kanal 7’de yayınlanan Hint dizisi Güz Masalı’nın final tarihi yaklaştı. Zengin bir ailenin çocuğu olan Viraj, sevdiği kız Janvi ile evlenir. Çiftin mutlu giden evlilikleri kâbusa dönüşür. Viraj’ın, kıskançlıkları Janvi’yi bunaltır.

Güz Masalı dizisinde Janvi, bir şekilde intihara kalkışır ancak Geeta buna engel olur. Janvi, sonunda kendisini ölmüş olarak gösterir ve adını da Sia olarak değiştirir. Sia, Raghav adındaki adama aşık olur. Sia’nın eski eşi Viraj da onun peşini bırakmaz. Karmaşık bir aşk hikâyesinin üzerinde geçen Güz Masalı, Hindistan’da da Türkiye’de de geniş bir hayran kitlesine ulaşırken, final tarihinin yaklaşması ise dizi severleri bir hayli üzdü.

GÜZ MASALI NE ZAMAN BİTECEK?

Kanal 7 tarafından izleyici ile buluşan Hint dizilerinden Güz Masalı, Hindistan’da yayınlanan en kısa serilerden biri olma özelliğini taşıyor. Hintliler tarafından da çok beğenilen Güz Masalı dizisi, o ülkede 20’şer dakikadan toplamda 376 bölüm olarak yayınlanmıştı.

Türkiye’de ise Güz Masalı dizisinin, toplamda 82 bölüm olarak yayınlanacağı açıklanmıştı. 16 Ağustos 2020’de Türkiye’de gösterime giren 82 bölümlük Güz Masalı dizisinin, 8 ya da 16 Kasım 2020’de final yaparak ekranlara veda edeceği söyleniyor.

KAÇ BÖLÜM SÜRECEK?

Kanal 7’de yayınlanan Güz Masalı dizisinin 80 ila 100 bölüm arasında olacağı ifade edilmişti.

GÜZ MASALI’NDAN SONRA HANGİ DİZİ YAYINLANACAK?

Hint dizilerinin yayınlandığı Kanal 7 ekranlarında Güz Masalı dizisinin final yapmasının ardından yeni bir Hint dizisiyle yoluna devam edebilir. Çok sayıda altenatife sahip Hint dizileri yoğun bir talep görürken, bu diziden sonra hangi dizinin ekranlara geleceği henüz paylaşılmadı.

guz-masali-ne-zaman-bitecek-final-tarihi-belli-olduu.jpg

KONUSU

Dizide Viraj adındaki karakterimiz zengin bir ailenin çocuğudur. Viraj, Janvi adındaki kıza aşık olan Viraj, onunla birlikte evlenir. Fakat çiftimiz arasındaki yoğun aşk çıkmaza giriyor. Aşırı sahiplenme ve kıskançlık duygusu, çiftin evliliği için büyük bir problem olmaya başlar. Viraj çocukluğunda yaşadığı olayların etkisiyle git gide dağılır ve beklenmeyen kötü bir adama evrilir.

Janvi boşanmayı aklına getirse de bebeği için katlanır. Bu esnada Sanjay hapishaneden çıkar ve Jannvi’nin yanına gider. Janvi gitmeye karar verir fakat Viraj onu vurmaya çalışır. Viraj’ın yaptıklarına katlanamayan Viraj en son intihar etmeye kalkışır fakat Geeta onunla konuşup ikna eder. Geeta onu evine götürür. Janvi kendini ölmüş olarak gösterir ve ismini Sia olarak değiştirir. Yeni adı ve yeni hayatına başlayan Sia, Raghav isminde bir adama tutulur. Viraj, Sia’nın peşini bırakmaz onu bulup eve geri götürmek ister. Fakat Sia, Raghav’a aşık olduğunu anlatır.

Eski kocası Viraj’dan kurtulamaya çalıştığı bu yolda yeni bir aşka yelken açan ve hayata tekrardan başlamaya çalışan bir Sia’nın yaşadıkları Güz Masalı’nda konu edilmiştir.

OYUNCU KADROSU

Orijinal adı: Dil se di dua Saubhagyavati Bhava
Yapımcı: Taruni Mathur, Vishal Vivek
Yönetmen: Santosh Kohle, İsmail Umarr Khan, Prasad Govandi
Senaryo: Bijesh Jayarajan, Anshuman Sinha, Anil Nagpal
Oyuncular: Sriti Jha, Harshad Chopda, Mala Salariya, Karanvir Bohra, Akanksha Juneja, Vinay Rohrra, Sudha Chandran, Jaya Ojha

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN