Haliç Köprüsü 1 ay kapalı! Haliç Köprüsü yol çalışması ne zaman sona erecek? Köprü ne zaman kapanacak ve ne zaman açılacak?

Haliç Köprüsü 1 ay kapalı! Haliç Köprüsü yol çalışması ne zaman sona erecek? Köprü ne zaman kapanacak ve ne zaman açılacak?

'Haliç Köprüsü'ndeki çalışmalar ne zaman bitecek?' sorusunun yanıtı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 16 milyon nüfuslu İstanbul'un en yoğun kullanılan E5 karayolunda yer alan Haliç Köprüsün'deki yol bakım ve onraım çalışmaları nedeniyle kademeli olarak bazı şeritler trafiğe kapatılacak. Güzergahta yoğun trafik oluşması beklenirken, yol çalışmalarının sona ereceği tarih belli oldu. Detaylar haberimizde...

'İstanbul Haliç Köprüsü yol çalışması ne zaman sona erecek?', 'Haliç Köprüsü ne zaman kapancak ve ne zaman açılacak?' sorularının yanıtlarına sayfamızda yer verdik. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne bağlanan E5 karayolunun Haliç geçişinde yer alan karayolu köprüsünde yol bakım ve onarım çalışmaları 18 Temmuz 2020 Cumartesi günü saat 00.00 itibariyle başladı. Kademeli olarak bazı şeritlerin kapatılacağını öğrenen sürücüler, Haliç Köprüsü yol çalışmalarının ne zaman biteceğini internette araştırıyor. İşte detaylar...

HALİÇ KÖPRÜSÜ YOL ÇALIŞMASI NE ZAMAN BİTECEK?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 18 Temmuz 2020 ile 18 Ağustos 2020 günleri arasında 4 aşamalı gerçekleştirilecek olan çalışmanın Haliç Köprüsü'ndeki ilk etabı başladı.

Gece saat 00.00'da başlayan çalışma ile köprünün Edirnekapı-Okmeydanı istikametinde 2 şeritli yolun sağ şeridi 7 gün boyunca kapatılacak. İkinci aşamada aynı yolun sol şeridi yine 7 gün boyunca kapalı olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN