11 yıllık muhabir Fulya Öztürk'ten beklenmeyen karar! AK Parti'den teklif gitmişti

11 yıllık muhabir Fulya Öztürk'ten beklenmeyen karar! AK Parti'den teklif gitmişti

CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk'ten beklenmeyen bir açıklama geldi. 11 yıldır ekranlarda olan Öztürk, deprem bölgesinden verdiği haberler herkesi ekran başına kilitlemişti. Deneyimli muhabirden bu kez şaşırtan bir karar geldi. AK Parti'den milletvekili aday adaylığı alan Öztürk'ten şaşırtan bir karar geldi.

Türkiye'nin sevilen muhabirleri arasında ilk sıralarda yer alan Fulya Öztürk, geçen yıllarda muhabirliği bırakıp gündüz programı sunmuştu. Eski mesleğini özleyen Öztürk, tekrardan CNN Türk'e geçmişti. Deprem yayınlarıyla dikkat çeken başarılı muhabire AK Parti'den milletvekili aday adaylığı teklifi gittiği iddia edilmişti. Ünlü muhabir sessizliğini bakın nasıl bozdu?

fulyaozutrk.jpg

11 YILLIK MUHABİR FULYA ÖZTÜRK ŞAŞIRTTI

34 yaşındaki başarılı muhabir Fulya Öztürk, yaptığı haberlere herkesin gönlünde taht kurdu.

fulya.jpg

11 yıldır ekranlarda olan Öztürk, deprem bölgelerinden bir an olsun ayrılmadı. Aktardığı bilgilerle herkesi ekran başına kilitleyen CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk'e iddialara göre AK Parti'den de teklif gitmişti.

cnn.jpg

AK PARTİ'DEN MİLLETVEKİLİ TEKLİFİ ALDIĞI SÖYLENMİŞTİ

AK Parti'den milletvekilliği için teklif aldığı söylenen Fulya Öztürk, ilk kez ilginç bir açıklama yaptı. 6 Şubat'tan bu yana deprem bölgesinde olan Öztürk, İstanbul'a dönmeme kararı aldı.

muhabirfulya.jpg

DEPREMZEDELERİ HİÇ YALNIZ BIRAKMADI

Hakkında çıkan haberlere ilişkin bir açıklama yapmayan Öztürk, Ramazan ayında depremzedeleri yalnız bırakmak istemediğini ve bölgede kalacağını açıkladı.

fulyaozturkcnn.jpg

FULYA ÖZTÜRK'TEN İÇLERİ ISITAN AÇIKLAMA

Deprem bölgesinden ayrılmayan Fulya Öztürk hakkında çıkan milletvekili iddialarına ilişkin bir açıklama yapmazken, şunları söyledi:

"İstanbul'a dönemem. Ramazan ayında eksikleri vardır, seslerini duyurmam lazım, İstanbul'a gidip de ne yapacağım. Gitsem de aklım hep burada kalır. Burada kendi imkanımca insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN