130 IQ üzeri 10 saniyenin altında çözüyor! Ağaç kavuğundaki gizlenmiş kediyi yakala: Süper zekalılar anında buluyor...

130 IQ üzeri 10 saniyenin altında çözüyor! Ağaç kavuğundaki gizlenmiş kediyi yakala: Süper zekalılar anında buluyor...

Optik illüzyon testlerinde her geçen gün yenileri paylaşılmaya devam ediyor. IQ seviyenizi, görsel zekanızı ve çevikliğinizi test etmek adına oldukça dikkat çeken bu testler eğlenceli vakit geçirmenize de olanak sağlıyor. Opik illüzyon testleri aynı zamanda beyin egzersiziniz içinde oldukça faydalı testler olarak bilinir. Bugünkü optik illüzyon testinde ağaç kavuğundaki gizli kediyi 10 saniye içerisinde bulmanız gerekiyor. Bol şanslar...

AĞAÇ KAVUĞUNDA GİZLENEN KEDİYİ BUL

Son zamanlarda sık sık gündemde yer alan optik illüzyon testlerine bir yenisi daha eklendi. Milyonlarca insan tarafından çözülen bu testler görsel zekanızı, IQ seviyenizi ve görsel çevikliğinizi test ediyor.

Test ederken eğlenceli bir ortam oluşturarak sıkıcı geçen vaktinizi eğlenceli bir hale dönüştürebilirsiniz. Daha fazla eğlenceli bir hal almasını istiyorsanız arkadaşlarınız ile paylaşarak rekabet halinde testi çözebilirsiniz. Böylelikle hanginizin daha zeki olduğuna karar verebilirsiniz. Testin detayları hemen aşağıda yer alıyor.

1-wegs.webp

TESTİ ÇÖZMEK İÇİN 10 SANİYENİZ VAR

Bugünkü optik illüzyon testi daha öncekilerden daha zorlu bir şekilde yer alıyor. Yukarda bulunan görselde bir ağaç kavuğu görülüyor. Ağaç kavuğundaki karmaşık şekillerin arasında bir kedinin gizlendiği ve testi çözen kişinin bu kediyi bulması gerektiği isteniyor. Ağaç kavuğundaki şekillere ve renkler uyum sağlayan kediyi bulmak oldukça zorken bir de şart koyuluyor.

Ağaç kavuğunda yer alan kediyi bulabilmek için sadece 10 saniyeniz var. Ağaç kavuğundaki gizli kediyi bulanlar kaç saniye içerisinde bulduğunu yorumlara yazabilir. Testi başarıyla çözebilmek için öncelikle zihninizi boşaltın ve kronometreyi 10 saniyelik bir şekilde ayarlayın. Daha sonrasında gözlerinizi dinlendirerek tek odağınızın görsel olması gerektiğini unutmayın. Sürenizi başlatın ve gizli kediyi bulmaya çalışın...

1-wegs.webp

CEVAP ANAHTARI

3, 2, 1 ve 0... Test için size ayrılan 10 saniyelik sürenin sonuna geldiniz. Ağaç kavuğunda gizlenen kediyi 10 saniye içerisinde bulabildiyseniz tebrik ederiz. Yorumlara kaç saniye içerisinde bulduğunuzu yazabilirsiniz. Hala kediyi ağaç kavuğunda bulamayan kişiler için ise hemen aşağı tarafta cevap anahtarını paylaşmış bulunmaktayız.

2-myly.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN