15 dal maydanoza limon sıkın mucizeye tanık olun! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu ilaç firmalarının gizli sırrını ifşa etti

15 dal maydanoza limon sıkın mucizeye tanık olun! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu ilaç firmalarının gizli sırrını ifşa etti

Yeşil yapraklı sebzelerin faydasını bilmeyen yok. Bu grupta yer alan maydanoz da içeriğinde ki C vitaminiyle bağışıklık sistemini güçlü tutmaya yardımcı oluyor. Bir de kendisi gibi C vitamini deposu limonla birleştiğinde resmen vücudu baştan sona yeniliyor. Öyle ki bu ikilinin bir araya gelince gösterdiği etkiyi Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu da ele aldı. İşte, maydanoza limon sıkmanın hiç bilinmeyen faydaları…

Salata ve yemeklerde sık sık kullandığımız maydanoz sağlık açısından oldukça faydalı bir besin. Ancak maydanozun kendisi kadar suyunun da bilinmeyen birçok faydası var. Sağlık üzerine verdiği tavsiyelerle birçok kişinin hayatını kurtaran Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu şimdi de maydanoz suyunun bilinmeyen yönlerine değindi. İşte, maydanoz suyu tüketmenin vücuda sağladığı faydalar…

LİMONLU MAYDANOZ KÜRÜ FAYDALARI

İçeriğinde A, C ve K vitaminleri ile folat bulunan maydanoz bağışıklığı güçlendirerek mikroplara karşı vücudun direncini artırır. Anti bakteriyel özelliği de bulunan maydanoz limonla birleştiğinde ise vücudu baştan sona yeniliyor.

limonlu-maydanoz-suyu-faydalari.jpg

Maydanoz kürünü hazırlamak için 15 dal maydanoz, yarım limon suyu ve yarım bardak suyu robotton geçirerek her sabah aç karnına içmek gerekiyor. Bu karışım düzenli olarak tüketildiğinde hem gençleştiriyor hem de vücuttaki atıkların dışarı atılmasını sağlıyor. Limonlu maydanoz kürünün diğer faydaları ise şöyledir:

  • Metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeye destek oluyor.
  • İçeriğindeki A, C ve K vitaminleri sayesinde bağışıklığı güçlendiriyor.
  • Bağırsakları temizliyor, idrar yolu ve diğer iltihapların vücuttan atılmasını sağlıyor.
  • Kolesterolü dengeliyor.
  • Akciğerleri temizleyerek, rahat nefes almayı sağlıyor.
  • Sivilce ve leke gibi cilt sorunlarına iyi geliyor.
  • Yüksek tansiyonu dengeliyor.
  • Kalp ve damar sağlığını koruyor.
  • Eklem, kemik ve baş ağrıları için doğal ağrı kesici etkisi gösteriyor.
  • Düzenli tüketimde karaciğer yağlanmasının önüne geçiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN