17 yaşındaki Arka Sokaklar dizisinden flaş karar! Sosyal medyada duyuruldu

17 yaşındaki Arka Sokaklar dizisinden flaş karar! Sosyal medyada duyuruldu

2006 yılında Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşan Arka Sokaklar dizisi ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. İşte detaylar…

Arka sokaklar Türkiye de ekranlarda kalmış en uzun dizi olma unvanını taşıyor. Tam 17 yıl boyunca her cuma akşamı sevenleri le buluşan rekortmen dizide yeni gelişmeler yaşanıyor. Detaylar haberimizde…

banka

ARKA SOKAKLAR DİZİSİYLE İLGİLİ FLAŞ HABER! FENOMEN DİZİ EKRANA DÖNÜYOR

Kanal D ekranında geçen 17 yılın ardından Arka Sokaklar, ekran serüvenini ani bir kararla noktalayarak seyircisini hüsrana uğrattı. Polisiye dizisi fanatikleri, Arka Sokakların henüz final bölümü çekilmeden sosyal medya paylaşımlarında iptal edilmesine tepki gösterdi. Kararın ardından Rıza Baba karakterine hayat veren Zafer Ergin, gönderiyi Instagram hesabından paylaştı.

Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkan Arka Sokaklar dizisi, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olarak adından söz ettirmiştir.

Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu gibi isimlerin yer aldığı bu polisiye dizi her cuma akşamı izleyicisi ile buluşuyordu.

17 sezondur ekran serüvenini sürdüren dizinin çekimlerine yapımcı Türker İnanur'un rahatsızlığı nedeniyle 45 gün ara verilmiş fakat verieln bu mola daha sonra uzatılmıştı.

'DEVAM EDECEK' DENMİŞTİ'

Dizinin engin komiser karakterine hayat veren İlker İnanoğlu, o dönemde yaptığı açıklamada "Devam edeceğiz inşallah. Babamın sağlığıyla uğraşıyorduk. Kalça kemiği kırılmıştı.

Şimdi eve geçti, sağlık durumu yavaş yavaş iyiye gittiği için inşallah devam edeceğiz" demişti.

RIZA BABA AYRILMA KARARI ALMIŞTI

Arka Sokakların yayın hayatına devam edip etmeyeceği belli değil ancak yapım şirketi, ekipte iş bulan herkesin diziden ayrılabileceğini, dizinin yeniden çekilmesi halinde yeni bir oyuncuyla devam edeceğini söyledi.

Bu açıklamanın ardından polisiye dizisinde Rıza Baba karakterine hayat veren ana karakter Zafer Elgin projeden ayrılma kararı aldı.

Zafer Ergin, kasım ayından bu yana ekranlardan uzak olan diziyle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

''Dizinin bir anda bitmesi bizi üzdü ve şaşırttı. Ayıptır. Finalin başka havası vardır.''

HAYRANLARINA MÜJDE: GERİ DÖNÜYOR!

Uzun süredir ekranlardan olmayan Arka Sokakların akıbeti belli oldu. Geri Efsane Sokaklar Eylül'de ekranlara bomba gibi dönüyor.

Arka Sokaklar yeni sezonda yine Kanal D'de seyirciyle buluşacak. Erler Film yapımcısı Türker İnanoğlu, polisiye diziyi Kanal D İç Yapımlar ‘da ücretsiz yayınladı.

Böylece, 17 yıldır ekranlarda tutku ile izlenen efsane diziyi artık Kanal D İç Yapımlar çekecek.

Dizinin eski ekibiyle yavaş yavaş anlaşmaya varıldığı öğrenildi. Diğer taraftan dizinin Hüsnü Çobanı olan Özgür Ozan, "Eylülde buluşuruz" mesajını yayınladı.

Zafer Ergin 17 yıldır dizinin bulan Rıza Baba karakteriyle tanındı ve öyle sevildi. Rıza baba ile özdeşleşmiş ve Usta oyuncu Kanal D iç Yapımlar ile anlaştı.

80 yaşındaki ünlü oyuncu Zafer Ergin'in son paylaşımı dikkatimizi çekti.

Menajeri ile çekildiği bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaşan Ergin, “Eski hikâyenin yeni başlangıcı için, Hasan kardeşimle beraberiz…" dedi.

Hal böyle olunca Usta Oyuncu, Arka Sokaklar dizisi ekibine tekrar katılacağını açıklamış oldu.

ARKA SOKAKLAR NE ZAMAN SETE ÇIKACAK?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Arka Sokakların çekimleri Temmuz ortasında başlayacak.

Dizinin yönetmenliğini Usta Yönetmen Orhan Oğuz üstlenirken dizinin senaryosunu Ozan ve Sinan Yurdakul kaleme alacak.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN