2 günlük sevgili Kubilay Aka-Danla Bilic'ten kötü haber! Mesajları ifşa oldu "7 kişiden hoşlanıyorum"

2 günlük sevgili Kubilay Aka-Danla Bilic'ten kötü haber! Mesajları ifşa oldu "7 kişiden hoşlanıyorum"

Oyuncu Kubilay Aka ile el ele yakalanan Danla Bilic, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İkilinin aşkı çok konuşulurken, Bilice'e ait eski paylaşımlar ortaya çıktı. Bakın Kubilay Aka'nın da oynadığı Çukur dizisi için ne yazmış?

Miray Daner'den olaylı bir şekilde ayrılan Kubilay Aka, bu defa gönlünü fenomen Danla Bilic'e kaptırdı. İkilini aşkı sosyal medyayı sallarken, Bilic'in geçmişe yönelik attığı bir mesaj ortaya çıktı. Çok konuşulan o mesaj sonrası takipçileri yorum yağmuruna tuttu.

bilic.jpg

DANLA BİLİC-KUBİLAY AKA AŞKINDA YENİ GELİŞME

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic ve ünlü oyuncu Kubilay Aka, geçtiğimiz günlerde Berkay konserine el ele gelerek ilişkilerini ilan etmişlerdi.

danla.jpg

Sosyal medyada epey gündem olan ilişkiyle ilgili Danla'nın yıllar önce attığı olay bir paylaşımı ortaya çıktı.

kubi.jpg

"7 KİŞİDEN HOŞLANIYORUM"

Danla Bilic'in sıkı bir Çukur izleyicisi olduğu ve dizideki erkek oyuncular için "Çukur'a başlamaz olaydım şuan 7 ayrı kişiden hoşlanıyorum figüranlar dahil" paylaşımı sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN