2. kez anne olmuştu... Tesettürlü Fahriye Evcen'i gören şaştı! Kimse bunu beklemiyordu

2. kez anne olmuştu... Tesettürlü Fahriye Evcen'i gören şaştı! Kimse bunu beklemiyordu

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, geçen aylarda 2. kez anne olmuştu. Karan isminde bir oğlu olan Evcen'in yine bir erkek çocuğu olmuştu. İsmini Kerem koyan Evcen'in tesettürlü hali herkesi şaşırttı. Görenler şaşkın şaşkın baktı

Burak Özçivit ile evliliğinden Karan isminde bir çocuğu olan Fahriye Evcen, tekrardan annelik duygusunu yaşadı. Kerem adında bir erkek çocuğu daha olan çift çocuklarını gözlerden uzak büyütüyor. Evcen'in bu kez tesettürlü hali sosyal medyada gündem oldu. Hayranları ise beğeni yağmuruna tuttu

fahriyevecen.jpg

YENİ ANNE FAHRİYE EVCEN'İN TESETTÜRLÜ HALİ ŞAŞIRTTI

Türkiye'nin en başarılı kadın oyuncusu Fahriye Evcen, Burak Özçivit ile olan evliliğini gözlerden uzak tutmaya devam ediyor. Çift oğlu Karan'dan sonran oğlu Kerem'i de dünyaya getirdi.

fahriyeevcens.jpg

EVCEN'İN O HALİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Çocuklarını kameralardan uzak büyüten Fahriye Evcen, dizi setlerinden uzak duruyor uzun zamandır. Evcen'in sosyal medyada düşen bir görüntüsü çok konuşuldu. Son zamanlarda ünlülerin tesettürlü halleri paylaşılırken, Evcen'in de tesettürlü bir görüntüsü paylaşılmaya başlandı.

burakozcivit.jpg

SEVENLERİ BEĞENİ BUTONUNU ÇÖKERTTİ

Fahriye Evcen'i görenler gözlerine inanamadı. Bazı kullanıcılar ise "Keşke hep böyle kalsa" "Çok yakışmış" gibi yorumlar yapıldı. Sizce Fahriye Evcen'e tesettür yakışmış mı?

whatsapp-image-2023-03-24-at-17-56-59.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN