21 Mart Pazartesi günlük burç yorumları

21 Mart Pazartesi günlük burç yorumları

21 Mart Pazartesi günü günlük burç yorumlarında İkizler ve Yaylar iş yerinde sorunlar yaşayacak. İkizler burçları yeni başladıkları projede sorunlar yaşayacak. Yaylar ise iş yerinde güven sorunları yaşayacak. Peki diğer burçlarda neler olacak? İşte detaylar...

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Mevcut eğilim aşkta sınırlarınızı zorluyor ve görünüşe göre partnerinizin pek de memnun olmadığınız bir davranışını kabul ederken zorlanacaksınız.

Dramatik veya aşırı bir şey yok, ancak bu davranış genellikle sizi rahatsız ediyor. Bununla nasıl başa çıkacağınızı gerçekten bilemeyeceksiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu haftaya en iyi koşullarda başlamayacaksınız, çünkü yakın zamanda yaptığınız bir seçimden şüphe duyuyorsunuz ve bu, şu anda yapmaya çalıştığınız şeye gölge düşürüyor.

Bir dakikanızı ayırın ve gerekirse geri dönün veya herhangi bir anda geriye bakmadan o anda yaptığınız işe devam edin.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs- 21 Haziran)

Mevcut eğilim sizi oldukça zorlayacak ve ne olup bittiğini gerçekten anlamayacaksınız.

İş yerinde yeni başladığınız bir proje için çok heyecanlısınız ama aynı zamanda işler yolunda gidiyormuş gibi görünmüyor. Planlarınıza yardımcı olabilecek bazı insanlarla daha fazla etkileşim kurmanız gerekecek.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Başınızdan geçen bir aile meselesinde bir adım öne geçmeye çalışıyorsunuz ama etrafınızdakilerin söylediklerinizi görmezden geldiğini fark ediyorsunuz.

Dikkatlerini çekmek için yenilikçi bir yöntem bulmanız gerekecek. Belki de herkesi korkutarak dikkatlerini çekiyor ve onlardan ne beklediğinizi onlara ifade ediyorsunuz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Yakın zamanda yaptığınız bir satın alma işleminden çok memnunsunuz ama aynı zamanda tereddüt ediyorsunuz. Ayrıca anlamanız gereken şey, zaman zaman kendinizi şımartmanın tamamen normal olduğu ve bu konuda çok fazla stres yapmamanız gerektiğidir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün başınıza gelecek bazı şeyler yüzünden bu Pazartesi'yi zihninizden silmek isteyeceksiniz. Görünüşe göre uzun zamandır tanımadığınız bir kişiye karşı çok naziksiniz, ancak ona olan ilginizi yanlış anlayacaktır.

Hem kırılmış hem de yanlış anlaşılmış hissedeceksiniz ve dürüst olmak gerekirse nasıl tepki vereceğinizi bilemeyeceksiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu, her türlü çalışma için harika bir gün, bu yüzden kitaplarınıza veya sahip olabileceğiniz materyallere yumulun.

İster bir sınav ister resmi bir yeterlilik için veya sadece kişisel gelişiminiz için çalışıyor olun, zihninizin normalden daha iyi odaklanmanıza izin vereceğinden emin olun. Ayrıca, çok fazla mola vermeniz gerekmeyebilir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu Pazartesi, bir süredir gizli tuttuğunuz bir şeye olan tutkunuzu herkese göstereceksiniz.

Etraftakiler neler olup bittiğini gerçekten anlamazlarsa ve daha fazlasını açıklamanız gerekirse şaşırmayın. Bu meseleye onları haklı çıkarıyormuş gibi bakmayın, çünkü bu daha çok bir şeyleri netleştirmek için güzel bir sohbet olmalı.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu Pazartesi insanlar size olan güvenlerini kaybedecek ve muhtemelen insanlara yaptığınız farklı şeyler veya yapmak istediğiniz şeyler hakkında ne düşündüklerini sormaya devam edeceksin.

Bu, aileniz için iyi olacak, ancak iş yerinde bir profesyonel olarak işinize yaramayacağını görebilirsiniz. Bazı şeyler hakkında daha net olmalısınız ve kendi iradenizle karar vermelisiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Yakın zamanda bitirdiğiniz bir projeye geri dönmek zorunda kalacağınız için mevcut eğilim sizi biraz geriye doğru hareket ettiriyor.

Bu muhtemelen profesyonel alanda olacaktır, ancak bundan dolayı hüsrana uğramak yerine, geri dönüp gerekli değişiklikleri yapmaktan memnuniyet duyacaksınız. Ancak başkalarının hakkınızda ne düşündüğü konusunda endişeleneceksiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bir arkadaşınıza acı bir gerçeği göstermeye çalışıyorsunuz, ancak tüm çabalarınıza rağmen verdiğiniz ipuçlarını anlayamıyorlar.

Bu kişiyle olan arkadaşlığınızı mahvedeceği için ona karşı dürüst olmak istemezsiniz. Görünüşe göre Pazartesi gününüzü bu konudaki en iyi yöntemin ne olduğunu bulmaya çalışarak geçireceksiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Size yakın biriyle olan ilişkinizdeki dinamikler sizi olgunluk düzeyine ulaştırıyor. Sonunda o kişiye bir şeyler açıklamaktan ve her hareketinizi haklı çıkarmaktan uzaklaşıyorsunuz. Şu anda yaşadıklarınızdan çok rahatlamış hissedeceğinizi söylemeye gerek yok.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN