23 Aralık hangi burç?

23 Aralık hangi burç?

Astroloji, insanları yıllardır büyüleyen ve merak uyandıran bir konu olmuştur. Peki 23 Aralık hangi burca denk gelmektedir? İşte ayrıntılar.

23 Aralık hangi burç? Astrolojide, güneş burçları doğum tarihine göre belirlenir. Dolayısıyla, 23 Aralık tarihinde doğanlar Oğlak burcudur. Oğlak burcu, disiplinli, çalışkan ve geleneklere bağlı özellikleriyle bilinir.

23 ARALIK OĞLAK BURCU YÜKSELENİ NEDİR?

Kişiye özel hesaplanan yükselen burçlar, doğum saati ve yerine bağlıdır. Dolayısıyla, 23 Aralık Oğlak burcu için genel bir yükselen burç belirlemek mümkün değildir.

OĞLAK BURCU ÖZELLİKLERİ VE YORUMU

Oğlak burcunun yönetici gezegeni Satürn'dür. Toprak grubundan olan Oğlak burcu, evcimen ve dürüst özellikleriyle dikkat çeker. Ancak, karamsarlık, kötümserlik ve kuşkuculuk gibi olumsuz özellikleri de bulunmaktadır.

Oğlak burcunun uğurlu günü cumartesi, uğurlu sayıları ise 2 ve 8'dir. Uğurlu taşı grena olan Oğlak burcunun renkleri kahverengi ve koyu yeşildir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN