24 yaşındaki ünlü oyuncu izdihamda ezilerek yaşamını yitirdi!

24 yaşındaki ünlü oyuncu izdihamda ezilerek yaşamını yitirdi!

Güney Kore’deki Cadılar Bayramı kutlamasında meydana gelen izdiham sonucunda 153 kişinin yaşamını kaybettiği açıklandı ve yüzü aşkın da yaralının olduğu belirtildi. Bu kapsamda 24 yaşında olan ünlü şarkıcı ve oyuncu Lee Ji Han da izdiham sonucunda ezilerek vefat ettiği açıklandı. Detaylara haberimizden göz atabilirsiniz…

Güney Kore başkenti Seul’da Cadılar Bayramı kutlaması esnasında izdiham meydana geldi. Bu izdiham sonucunda yüzü aşkın kişinin yaşamını yitirdiği öğrenildi, ülkede yas ilan edildiği ve yaralı olan 150 kişininde hastanelerde tedavi altında olduğu öğrenildi.

Konuya ilişkin İzdiham esnasında yaşamını yitirenlerden biri de 24 yaşında olan Güney Koreli şarkıcı ve aktör Lee Ji Han oldu. Produce 101’in 2. sezonunda şöhret olan Ji Han ezilerek yaşamını yitirdi.

AÇIKLAMA YAPILDI

Han’ın menajerlik şirketi 935 Entertainment’tan açıklama geldi. Yapılmış olan açıklamada Ji Han’ın 29 Ekim günü Itaewon’daki olayda yaşamını kaybettiği doğrulanırken 24 yaşında olan genç şarkıcının ailesinin büyük bir acı içerisinde olduğu ifade edildi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN