28 Ocak hangi burç?

28 Ocak hangi burç?

Doğum tarihine göre burçlar ve yükselen burçlar belirlenir. Burçlar insanların kişilik ve davranışları üzerinde büyük etkiye sahiptir. Peki 28 Ocak'ta doğan birinin burcu nedir? Özellikleri nelerdir? Sizler için 28 Ocak'ta doğan kişilerin burcunu, burcun özelliklerini ve yükselen burcunu bir araya getirdik.

28 Ocak hangi burç? Astrolojiye göre, doğduğumuz günün gezegen durumları burcumuzu ve karakterimizi etkiler. 28 Ocak doğanlar Kova burcuna denk gelir. Kova burcu, 22 Ocak ile 19 Şubat arasındaki doğum tarihlerini kapsar ve hava grubunun bir üyesidir.

YÜKSELEN BURCU ÖĞRENMEK

Yükselen burcunuzu öğrenmek için doğum saatinizi ve yerinizi bilmek önemlidir. Yükselen burcunuz, kişiliğinizin dış dünyaya yansıyan yüzünü temsil eder. Bu bilgileri biliyorsanız, internetten kolayca yükselen burcunuzu öğrenebilirsiniz.

KOVA BURCUNUN ÖZELLİKLERİ

Kova burcu, Satürn ve Uranüs gezegenleri tarafından yönetilir. Kova burcuna sahip kişiler genellikle pozitif ve özgürlüklerine düşkün bireylerdir. Hayatlarında başkalarının müdahalesini istemezler ve herkesin eşit haklara sahip olduğunu savunurlar. Keşfetmeyi ve öğrenmeyi seven yapıları vardır.

Astrolojiye göre, Kova burcunun insanları genellikle insan hakları ve eşitlik gibi konulara duyarlıdır. Yeniliklere ve değişime açık olmalarıyla bilinirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN