30 kilo veren Ata Demirer bağırsaklarını mı yıkattı? Ünlü komedyen zayıflama sırrını ilk kez açıkladı

30 kilo veren Ata Demirer bağırsaklarını mı yıkattı? Ünlü komedyen zayıflama sırrını ilk kez açıkladı

Yıllardır başı fazla kilolarıyla dertte olan Ata Demirer, Empati adlı programa konuk oldu. Ünlü komedyen, 30 kilo verdiğini açıkladı. Hakkında çıkan bağırsağını yıkattı iddialarına da yanıt vererek, zayıflama formülünü ilk kez açıkladı.

Son dönemde verdiği kilolarla dikkatleri üzerine çeken oyuncu ve komedyen Ata Demirer, NTV ekranlarında yayınlanan Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu Empati programına katıldı. Ata Demirer, 5 ay gibi kısa bir sürede 30 kilo vermiş ve değişimiyle hayli ses getirmişti.

demirel.jpg

Uzun yıllardır fazla kilolarıyla mücadele eden 51 yaşındaki Demirer son haliyle beğeni topladı. Ünlü ismin nasıl zayıfladığı merak konusu oldu. Demirer hakkında çeşitli iddialar ortaya atıldı.

ahmet.jpg

4,5 ayda 22 kilo veren ve diyeti bırakmayan Ata Demirer toplamda 30 kilo veren Ata Demirer, zayıflama süreci hakkında konuştu. "Mesela böyle şeyler var bize empoze edilen moda akımlar var mesela diyetisyenler, işte şu diyetisyen şöyle dedi bu diyetisyen böyle dedi şu beslenme şu diyeti bu diyeti" dedi.

demith.jpg

NASIL 30 KİLO VERDİ?

"Ben şimdi bir 30 kilo falan vermiş durumdayım sağda solda okuyorum böyle bir takım asparagas haberler yok bağırsaklarını yıkattı yok mide ameliyatı oldu. Hayır hiçbir şey öyle bir şey olmadı" diyerek zayıflama sırrını paylaştı.

Demirer, "Belki izleyen varsa şu an işine yarar diye söylüyorum benim glisemik endeksim yüksekti bozuktu insülin direncim vardı insülin direncini ortadan kaldırmak için düzgün beslendim, spor yaptım. 2 buçuk sene falan sürdü öyle bir anda da vermedim."

demirelk.jpg

Öte yandan Demirer, geçtiğimiz ay konuk olduğu bir başka programda ise "Öğlen ve akşam yemeklerinde karbonhidrat yemedim. Direkt et, balık, protein yedim. Sabahları da 45 dakika yürüdüm" demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN