44 gün önce evlenmişti! Merve Boluğur'dan kafa karıştıran paylaşım: Görenler gözlerine inanamadı

44 gün önce evlenmişti! Merve Boluğur'dan kafa karıştıran paylaşım: Görenler gözlerine inanamadı

4 aydır aşk yaşadığı sevgilisi Mert Aydın ile 2 Ekim'de dünyaevine giren ünlü oyuncu Merve Boluğur, sosyal medya paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü oyuncunun paylaşımında kimi hedef aldığı ise henüz netlik kazanmadı.

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, 4 aydır aşk yaşadığı sevgilisi DJ Mert Aydın ile 2 Ekim'de Fuat Paşa Yalısı'nda gerçekleşen görkemli bir düğünle dünyaevine girmişti.

Çiftin düğününü Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen kıyarken Aslı Hünel, Bülent Kuş, Çetin Yılmaz, Nurettin Doğan ve Murat İşgel ise çiftin nikah şahidi olmuştu.

Oldukça gösterişli bir şekilde gerçekleşen düğün, sosyal medyada çok konuşulan konulardan biri olurken Merve Boluğur'un gelinliği göz kamaştırmıştı. Düğünde gösterişli bir gelinlik tercih eden Boluğur, nikah masasında çalan şarkıyla büyük bir şaşkınlık yaşamıştı.

merve-sondan-once.jpg

"NE ALAKA"

Nikah memurunun Mert Aydın'a "Evlenmeyi kabul ediyor musunuz?" sorusunu sorması sonrasında düğünde bir anda Müslüm Gürses'in "Son Pişmanlık" şarkısı çalınmış, ünlü oyuncu ise yaşadığı şaşkınlığa "Ne alaka" şeklinde sitem ederek magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü.

AYRLIK İDDİASI

Merve Boluğur, Mert Aydın ile evlendikten sonra sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekerken çiftin sürpriz bir ayrılık kararı aldığı öne sürüldü.

merv.jpg

"ADAM ETTİKLERİMİZ YÜZÜMÜZE BAKMAZ OLDU"

Eşiyle birkaç gündür fotoğraflarını yayınlamayan Boluğur'un "Adam ettiklerimiz yüzümüze bakmaz oldu" paylaşımı ise kafa karıştırdı.

2017 yılında Murat Dalkılıç ile tek celsede boşanan Merve Boluğur, 2 Ekim'de DJ Mert Aydın ile nikah masasına oturdu. Sosyal medya hesabından Aydın ile sık sık paylaşım yapan Boluğur'un birkaç gündür bir şey yayınlamaması ve yüzüğünü çıkarması dikkatlerden kaçmadı.

YÜZÜĞÜNÜ ÇIKARDI

2. Sayfa programında yer alan habere göre, Merve Boluğur, her anını paylaştığı Mert Aydın ile paylaşım yapmaktan kaçınmayı tercih ediyor.

Boluğur'un bazı fotoğrafları da eşini keserek yayınladığı ileri sürüldü. Birkaç gündür yüzüğünü takmayan ünlü ismin, Instagram'da bir takipçisinden gelen "Ders çıkardığın olay ne?" sorusuna verdiği cevap da dikkat çekti. Oyuncu paylaşımında dert yanarak "Adam ettiklerimiz yüzümüze bakmaz oldu ya önemsemez sayemde bir yere geldiler. Bundan sonra kimseye büyük iyilikte bulunmayacağım" dedi.

Merve Boluğur'un paylaşımında kimden bahsettiği ise henüz bilinmiyor.

Kafaları karıştırdı! 40 gün önce evlenen Merve Boluğur, ayrılık kararı mı aldı?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN