4,5 milyon dolarlık Neşet Ertaş filmi vizyona girmeden kaldırılmıştı! İcralık olan Mustafa Uslu ailesini alıp ülkeyi terk ediyor

4,5 milyon dolarlık Neşet Ertaş filmi vizyona girmeden kaldırılmıştı! İcralık olan Mustafa Uslu ailesini alıp ülkeyi terk ediyor

Müslüm ile Ayla filmlerinin yapımcısı olan Mustafa Uslu’nun 4,5 milyar dolarlık Neşet Ertaş filmi vizyona girmeden kaldırılmıştı. Bankadan çektiği kredi ve çocuklarının okul taksitini ödeyemeyen ve icralık olan Mustafa Uslu, ailesini de alıp ülkeyi terk edeceğini söyledi.

Milyonlarca izlenmeye ulaşarak rekor kıran Müslüm ve Ayla filmlerinin yapımcısı Mustafa Uslu, borç batağından çıkamadı. 4,5 milyon dolara çektiği Neşat Ertaş filmi, mirasçılar tarafından açılan davadan dolayı yayınlanamayan Uslu, icralık olunca çareyi eşi Sinem Uslu ile çocuklarını alarak Almanya’ya taşınmakta buldu.

“ÜZGÜN VE BOYNU BÜKÜK BİR ŞEKİLDE ÜLKEYİ TERK EDİYORUZ”

Filmi yayınlanamayınca bankadan çektiği krediyi bile ödeyemez hale gelen Mustafa Uslu, 2. Sayfa’ya yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullanarak, eşi ve çocuklarıyla ülkeyi terk edeceğini duyurdu:

mustafa-uslu-1.jpg

"Türkiye'de film çekmek çok zor iş. Neşet Ertaş filmine 4.5 milyon dolar harcamıştık. Rahmetli Neşet Ertaş'ın mirasçıları kişilik haklarının ihlal edildiği gerekçesiyle dava açtı. Maalesef davanın görüldüğü mahkeme tarafından filmimiz dahi izlenmeden, bilirkişi raporu dahi alınmadan vizyona girmesi engellendi. Bu sebeple bankadan film için çekmiş olduğumuz kredi borçlarımı ödeyemedim, icralık oldum. Serdar Ortaç'ın kumar borcunu 7 defa yapılandıran banka benim isteğimi maalesef kabul etmedi. Çocuklarımın okul taksitini dahi ödemekte zorlanıyorum, kiralık arabaya biniyorum. Çok sevdiğim ülkemi ailemle beraber terk etmeye karar verdim. Üzgün ve boynu bükük gidiyoruz. Almanya'da yaşayacağız. Bundan sonraki hayallerimizi orada gerçekleştirmeye çalışacağız, hoşça kalın."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN