50 değil 25 gibi! Songül Karlı'nın son hali görenleri mest etti: Genç kızlara taş çıkaran o pozlar!

50 değil 25 gibi! Songül Karlı'nın son hali görenleri mest etti: Genç kızlara taş çıkaran o pozlar!

Güzelliğiyle yıllara meydan okuyan ünlü sunucu, oyuncu ve şarkıcı Songül Karlı'nın son hali hayrete düşürdü. 49'uncu yaşının son günlerini yaşayan güzel isim, itirafta bulundu. Daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla gün geçtikçe gençleştiği gözlemlendi. Estetik ameliyatlarıyla uzun süredir gündemde olan Karlı, kuaförde çekilmiş bir fotoğrafını paylaşınca ortalık karıştı.

Yeni imaj değişiklikleriyle her an takipçilerini şaşırtan ünlü garson, estetik operasyonlarla bambaşka bir görünüme kavuştu. Her geçen yıl daha da güzelleşen Karlı’nın 454 bin takipçiye sahip olduğu hesabı üzerinden paylaşmış olduğu ve eski halinden eser kalmadığı o son fotoğrafı, şekli ve duru formuyla dikkat çekiyor.

ESKİ HALİNDEN ESER KALMADI!

15 Eylül 1973 İstanbul doğumlu oyuncu ve sunucunun bir oğlu vardır. İki kez evlenen ve şu anda yalnız yaşayan Karlı, 1991'den beri medyada yer alıyor. Yakın zamanda verdiği bir röportajda samimi itiraflarda bulunarak estetik takıntısını gündeme getirdi. Yapmış olduğu açıklamalarda oğlunun, "Allah aşkına anne olma. Her gün bir yerlerinden bahsediyorlar" dediğini söyledi.

songül karlı

Paylaştığı her yeni fotoğrafta kendisine farklı bir kişilik kazandıran farklı dozda estetik operasyonlara ihtiyaç duyan Karlı, kuaförden sonra çekilen fotoğrafta kendisiyle kıyaslanamaz. Genç görünen Karlı, dekolteli beyaz bir bluz tercih etti.

SONGÜL KARLI KİMDİR?

Oyuncu, yorumcu ve şarkıcı olan Songül Karlı, piyasaya ilk kez "Derman Sendedir" albümüyle giriş yaptı. Televizyon kariyerine ilk olarak 90'lı yıllarda başlayan oyuncu çeşitli dizilerde rol almış daha sonra sunuculuğa geçiş yapmıştır.

2007 yılında yılın baskısı ile birlikte Kanal 7'de yayınlanmaya başlayan "Songül Karlı ile Cumartesi" programını sunmaya başladı, ardından Uğur Arslan ile bir düğün programına ev sahipliği yaptı. 2016 yılında ilk kez tek başına "Songül Karlı ile Evlilik Yolunda" adlı programı sundu. Televizyon kariyerine 2021 yılında Gelinim Mutfakta dizisi ile devam etti.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN