52'lik Seren'in genç sevgilisi kaçtı! Resmen zulüm görmüş

52'lik Seren'in genç sevgilisi kaçtı! Resmen zulüm görmüş

Seren Serengil'in genç sevgili aşkı bitti. Söylemezsem Olmaz programından ayrıldıktan sonra sevgilisi Mustafa Rahman Tohma ile gözlerden uzak hayatına devam Serengil, Hatay depreminde müstakbel kaynanasını kaybetmişti. Sevgilisine destek olan Seren Serengil'den beklenmedik bir paylaşım geldi. Zulüm gördüğünü iddia eden Seren Serengil ayrıldığını açıkladı.

52 yaşındaki Seren Serengil, kendisinden yaşça küçük sevgilisi Mustafa Rahman Tohma ile uzun süredir beraberlik yaşıyordu. Hatay'da annesini depremde kaybeden Tohma, acısını Serengil'in desteği ile hafifletmeye çalışırken, Serengil'den ani bir karar geldi. Uzun süredir beraber oldukları bilinen çift ayrıldı. Nedenini duyan ise inanamadı.

seren.png

SEREN SERENGİL'İN GENÇ SEVGİLİ AŞKI BİTTİ

Söylemezsem Olmaz programında Bircan Bali ve Arto Dalga tarafından mobinge uğradığını belirten Serengil, programdan ayrılmak zorunda kalmıştı. Taraflar sosyal medya hesaplarından birbirlerine zehir zemberek açıklamalar yapmıştı. Düşman kesilen arkadaşlar günlerce sosyal medyada olay olmuştu.

soylemezsemolmaz.jpg

TOHMA ANNESİNİ DEPREMDE KAYBETMİŞTİ

Sevgilisi Seren Serengil çenesinin tutulmasından sonra yanından bir an olsun ayrılmayan Tohma, Hatay depremiyle yıkılmıştı.

tohmaannesi.jpg

Annesini depremde kaybeden Tohma, babasını yanına alarak beraber yaşamaya başlamışlardı.

tohma.jpg

MEĞER ALDATMIŞ! 2 ÇOCUKLU KADINLA

Sevgilisi Tohma'ya destek olan Seren Serengil, sosyal medya hesabından ilişkisini bitirdiğini duyurdu.

serenseegiltohma.jpg

Zulüm gördüğü için ilişkisini bitirdiğini söyleyen Serengil, imalı bir paylaşım daha yaptı. "2 çocuk annesinin utanmaz" diyerek paylaşım yapan Serengil'in aldatıldığı iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN