60'lık Seda'nın son evliliği de bitiyor! Genç kocayı rafa kaldırdı

60'lık Seda'nın son evliliği de bitiyor! Genç kocayı rafa kaldırdı

Çağlar Ökten ile 2022 yılında evlenen Seda Sayan, herkesi şaşırtmıştı. 7. kez evlenme kararı ile sosyal medyada gündem olan ünlü sanatçının evliliğine nazar değdiği iddia edildi. Son paylaşımlarını gören "Boşanıyorlar" yorumunda bulundu.

Ocak ayında 60 yaşına giren Seda Sayan, son dönemlerde eşi Çağlar Ökten ile paylaşım yapmaması dikkatlerden kaçmadı. Kocasına olan aşkını sürekli dile getiren ve "Hayatımın en doğru kararı" diyen Sayan'ın boşanacağı iddia edildi. Eşinden de uzun süredir bir paylaşım gelmemesi kafaları karıştırdı.

sedasayan.jpg

SEDA SAYAN AYRILIYOR MU?

Depremden dolayı tamamen yardım paylaşımları yapan Seda Sayan, depremzedelere çok sayıda yardımda bulunmaya devam ediyor.

sedasayankimidr.jpg

Uzun süredir eşi Çağlar Ökten ile paylaşım yapmayan Sayan, dikkat çekti. Sürekli paylaşım yapan ikili uzun süredir sessiz.

caglarokten.jpg

EŞİNDEN DE SES YOK

Seda Sayan yardım paylaşımları yaparken, eşinden ise hiçbir paylaşım gelmedi.

sayanlar.jpg

Aralarının açık olduğu iddia edilirken henüz bu konu hakkında bir paylaşım gelmedi. Baz kullanıcılar ise "Büyük aşk bitti" yorumları yapmaya başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN