612 kişiden sadece 17'si keçilerin arasındaki yavru aslanı gördü! Koyu cimbomlular bile göremiyor

612 kişiden sadece 17'si keçilerin arasındaki yavru aslanı gördü! Koyu cimbomlular bile göremiyor

Koyu cimbomlu olanların bile ter dökeceği bu optik illüzyon testi sınırları epey zorlayacak. Keçilerin arasına gizlenen yavru aslanı görmek çok da kolay değil. İşte, 612 kişiden sadece 17’sinin geçebildiği o test…

Eğlenceli olan optik illüzyon testleri aynı zamanda zeka ve dikkat de gerektiriyor. Çünkü görselde gizlenen nesneleri bulmak oldukça uğraştırıcı olabiliyor. Öyle ki bu optik illüzyon testi de sizi epey uğraştıracak türden. Keçilerle dolu olan bu resmin içinde aslında bir tane de yavru aslan bulunuyor. Ancak onu görmek sanıldığı kadar kolay değil…

7 SANİYEDE GÖRMEK NEREDEYSE İMKANSIZ

Fanatik Galatasaraylıların bile bulmakta zorlandığı bu teste katılanların neredeyse tamamı başarısız oldu. Bu yüzden keçilerin arasına gizlenen yavru aslanı 7 saniye gibi kısa bir sürede bulmak imkansız görünüyor. Bunun en büyük nedeni ise keçilerin tüm resmi kaplıyor olması.

Zeka ve dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testi, Türkiye'de Galatasaray taraftarları da dahil olmak üzere toplam 612 kişiye gösterildi. Ancak 612 kişiden yalnızca 17'si gizli yavru aslan görselinin yerini tespit edebildi. Bunun sonucunda ise sadece yüksek zeka ve dikkat seviyesine sahip insanların bu optik illüzyon testinde başarılı olabilecekleri iddia edildi.

kecilerin-arasindaki-aslan-1.jpg

Bakalım zeka sınırlarını zorlayan bu testte, siz 7 saniyede keçilerin arasındaki yavru aslanı görebilecek misiniz?

Eğer hala resme bakıyor ancak yavru aslanı göremiyorsanız size bir ipucu verelim. Resmin sağ orta kısmına dikkatli bir şekilde bakın, o zaman yavru aslanı fark edeceksiniz.

YAVRU ASLAN NEREDE?

Eğer hala resimle cebelleşiyor ve yavru aslanı göremiyorsanız buyurun cevabı sizler için aşağıya bırakıyoruz:

kecilerin-arasindaki-aslan.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN