74 nerenin plakası?

74 nerenin plakası?

Türkiye'de araç plakaları, illere özel kodlarla belirlenmiştir. Bu kodlar, taşıtların hangi şehre kayıtlı olduğunu gösterir. Özellikle şehirler arası yolculuklarda karşımıza çıkan farklı plaka kodları, sürücülerin merakını uyandırır. Bu plakalardan biri de 74 plaka kodudur. Peki, 74 plaka nerenin kodu? İşte detaylar:

74 nerenin plakası? 74 plaka kodu, Karadeniz Bölgesi'nde yer alan Bartın iline aittir. Bartın'da kayıtlı araçların plakalarında 74 kodu bulunur. Bu sayede araç sahibinin Bartın iline ait olduğu bilinir.

BARTIN HAKKINDA BİLGİ

Bartın, Türkiye'nin Karadeniz Bölgesi'nde yer alan küçük ve şirin bir ildir. Doğal güzellikleri ve tarihi dokusuyla dikkat çeken Bartın, aynı zamanda tarımsal faaliyetlerin de önemli merkezlerinden biridir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN