75 bin TL'si olanı ev sahibi yapan kampanya! Vakıfbank bu illerde 2+1 daireleri yok fiyatına satacak! Ev sahibi olmak için son fırsat

75 bin TL'si olanı ev sahibi yapan kampanya! Vakıfbank bu illerde 2+1 daireleri yok fiyatına satacak! Ev sahibi olmak için son fırsat

Yükselen enflasyonla birlikte engelleyici seviyelere ulaşan emtia fiyatları, emlak piyasasında sismik bir etkiye neden oldu. Piyasaya sürülen hammaddeler nedeniyle son yılların en pahalı döneminden kaynaklı gayrimenkullerinin fiyatlarını artırmak zorunda kalan yetkililer, ikinci el emlak piyasasında hareketlilik yaratarak, ev sahibi olmak isteyen vatandaşları hayal kırıklığına uğrattı. Bu durumdan ülke ekonomisi de oldukça etkilendi.

Uzun süredir birikimleriyle bir gayrimenkul alamayan tüketiciler için devlet kanalıyla yeni konut projeleri hazırlandı. Düşük ve orta gelirli kişilerin yer aldığı projelerde belirli kısıtlamalar olmasına rağmen, kısıtlamaları karşılayamayan birçok kişi piyasada uygun mülk aramaya devam etti. Bu kapsamda devreye giren kamu bankası Vakıfbank, anlaşmalı yasal ihale platformu olan Intengo'dan yeni bir ihale yapacağını açıklayarak fiyatların dip sevileyelerde tutulduğunu açıkladı.

VAKIFBANK'TAN TÜKETİCİYE MÜJDE!

Pek çok farklı kategoride geliştirdiği kampanyalarla tüketicilerin bütçelerine destek olmayı hedefleyen Vakıfbank, yeni dönemde bütçe dostu konut sahibi olmak isteyenlerin yanında olmak istiyor. Intengo platformunda iki yeni ihale açıldığını kaydeden kamu bankası, daire satışının ihale yoluyla yapılacağını söyledi.

İZMİR'DE VAKIFBANK'TAN SATILIK 2+1 DAİRE

Vakıfbank İzmir ve İstanbul 2+1 satılık daire

Vakıfbank, Intengo platformundaki ilk ihalesinde İzmir ili Cumhuriyet Mahallesi'nde 2+1 konutu 120 metrekare kullanım alanına sahip olduğunu belirterek satışa çıkardığını duyurdu. Vakıfbank, konut satışı için kredi kanallarının açıldığını açıkladı ve ubleks dairelere verdiği en düşük fiyatı 1,5 milyon TL olarak bildirdi. İhaleye katılmak isteyenlerin ödeyeceği garanti bedeli 75.000 TL olarak hesaplaması yapıldı.

İSTANBUL'DA VAKIFBANK’TAN SATILIK 2+1 DAİRE

Vakıfbank İzmir ve İstanbul 2+1 satılık daire

Vakıfbank, İstanbul Büyükçekmece'de 2+1 dairelerini aynı ihale platformundan satışlarına başlandığını açıkladı. Vakıfbank, dairenin toplam kullanılabilir alanını 81 metrekare olarak ilan ederek başlangıç ​​teklif bedelini 2.025.000 TL olarak belirledi.İhaleye girmek isteyenlerin talep edecekleri teminat bedeli 112.500 TL olarak hesaplandığı belirtildi.

Vakıfbank İzmir ve İstanbul ihalelerine nasıl katılabilirim?

Vakıfbank'ın İstanbul'da açtığı ihaleye katılmak için söz konusu teminat tutarının bankanın Cumhuriyet Caddesi şubesine, İzmir'deki ihaleye katılmak için de ilgili teminatın Nokta şubesine yatırılması gerekiyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN