ABD'de gündem olan komplo teorisi: Biden'ın 'seçim silahı' Taylor Swift

ABD'de gündem olan komplo teorisi: Biden'ın 'seçim silahı' Taylor Swift

ABD'deki Monmouth Üniversitesi'nin anketine göre, neredeyse her 5 Amerikalıdan biri, şarkıcı Taylor Swift'in Başkan Biden'ı yeniden seçtirmek için gizli bir hükümet planının arkasında olduğuna inanıyor.

ABD'deki Monmouth Üniversitesi'nin yaptığı yeni ankete göre; ünlü şarkıcı Taylor Swift'in Başkan Joe Biden'ın kasım ayında yeniden seçilmesine yardımcı olacak bir komplonun parçası olduğuna inanılıyor. Anketin sonuçlarına göre; katılımcıların yüzde 46'sı komplo teorisini duyduğunu, yüzde 18'i de buna inandığını söyledi.

Komploya inandığını söyleyenlerin yaklaşık dörtte üçü kendilerini Cumhuriyetçi partiyle özdeşleştiriyor veya Cumhuriyetçi partiye eğilimli gösteriyor, yüzde 83'ü de kasım ayında Trump'ı destekleyeceğini söyledi.

'DAHA ÖNCE DUYMAYANLAR BİLE İNANDIRICI BULDU'

NTV'de yer alan habere göre; Monmouth Üniversitesi Anket Enstitüsü Müdürü Patrick Murray, salı günü yaptığı açıklamada, "Sözde Taylor Swift komplosunun oldukça yüksek sayıdaki Trump destekçisinde karşılığı var. Biz anket yapmadan önce bunu duymamış olan birçok kişi bile bu fikrin inandırıcı olduğunu kabul ediyor" dedi.

Müzik kariyeri boyunca aldığı ödüllerle tarihe geçen ABD'li şarkıcı Swift'in hayranlarını yaklaşan seçimlerde oy kullanmaya teşvik edip etmemesi gerektiği sorusuna gelince, Amerika halkının yüzde 68'i bu fikri onayladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN