Acil ameliyata alınmıştı: Alişan'ın sağlık durumuna ilişkin doktorundan açıklama

Acil ameliyata alınmıştı: Alişan'ın sağlık durumuna ilişkin doktorundan açıklama

Eskişehir konseri için yola çıktığında rahatsızlanan şarkıcı Alişan, acil apandisit ameliyatına alındı. 47 yaşındaki şarkıcının ameliyat sonrası sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan doktoru genel durumunun iyi olduğunu belirtti. Sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan Alişan ise hastaneden taburcu olup eve gideceklerini söyledi.

Şarkıcı ve oyuncu Alişan, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde konser vermek üzere yola çıktığında karnında şiddetli bir ağrı hissetti. Bursa'da özel bir hastaneye kaldırılan Alişan'a yapılan kontrollerin ardından akut apandisit tanısı konuldu ve acil ameliyata alındı.

alisan3.jpg

CNN Türk'te yer alan habere göre, Alişan'ın ameliyat sonrası sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan doktoru Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Metin Ertem, "Sanatçımız Alişan’ı akut apandisit tanısı ile saat 16:00’da ameliyata aldık. Ameliyat başarılı geçti. Sayın Alişan’ın genel durumu iyi. Tüm sevenlerine ve Alişan’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

AMELİYAT SONRASI İLK GÖRÜNTÜ

Alişan'ın eşi Buse Tektaş, şarkıcının operasyon sonrası görüntülerini "Maşallah" mesajıyla birlikte sosyal medya hesabından yayınladı.

alisan2.jpg

TABURCU OLUYOR

Sosyal medya hesabından son durumunu paylaşan Alişan, Çok üşkür 3. günün sonunda eve gidiyoruz... Arayan, mesaj atan, gelen herkese teşekkür ederim... Allah'ım kimseyi sağlıkla sınamasın.. Şifa bekleyen herkese Allah'ımdan acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

alisan.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN