Acun Ilıcalı'dan yatırım hamlesi! O takımın hisselerini satın aldı: Futbol dünyasına adını yazdıracak

Acun Ilıcalı'dan yatırım hamlesi! O takımın hisselerini satın aldı: Futbol dünyasına adını yazdıracak

Hull City'nin sahibi ve televizyonun tanınan yüzü Acun Ilıcalı, büyük bir yatırım yaptı. Ilıcalı, Shelbourne FC'nin hisselerini satın aldı.

Hull City'nin sahibi ve televizyon dünyasının tanınmış kişisi olan Acun Ilıcalı, önemli bir yatırım girişiminde bulundu. Ilıcalı, tarihi ve ilham verici Shelbourne FC'nin çoğunluk hisselerini satın aldı.

İngiltere Championship'in renkli takımlarından Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı, dijital iletişim kanalı aracılığıyla yeni bir kulüp ekleyişini duyurdu. Tanınan televizyon kişiliği, yapmış olduğu beyanda, İrlanda'nın cesur takımlarından Shelbourne FC'nin çoğunluk hisselerini satın aldığını açıkladı.

"HEDEFİMİZ AVRUPA"

Acun Ilıcalı, dijital iletişim mecrasında yapmış olduğu paylaşımla şu sözleri dile getirdi:

Hull City ile başlayan futbol sever yatırımlarımız, İrlanda'nın Premier Ligi'nin en asil ve kök hakkında olan kulüplerinden Shelbourne FC'nin çoğunluk hisselerini edinerek sürdürüyor. Hedefimiz, Shelbourne FC ile birlikte Avrupa Kupaları'na katılım sağlamak, çarpıcı başarılar kaydetmek ve birçok kabiliyeti dünya futboluna sunmaktır. İrlanda futboluna, kulübün potansiyeline ve taraftarlarımıza olan inancımız kesin ve derindir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN