Acun bombaları peş peşe patlatıyor! Yeni Survivor All Star yarışması belli oldu, o isim kimseye göz açtırmayacak

Acun bombaları peş peşe patlatıyor! Yeni Survivor All Star yarışması belli oldu, o isim kimseye göz açtırmayacak

Türkiye' yi ekranlara kilitleyen Survivor'ın 2024 sezonu için yapılacak All Star yarışması içinde yer alacak isimler bir bir açıklanıyor...Yeni Survivor All Star yarışması belli oldu, o isim kimseye göz açtırmayacak

Survivor 2024 bu sene All Star sezonu ile ekranlara gelecek... Programın yapımcısı Acun Ilıcalı yaptığı açıklamalarla yeni sezonda Survivor'da yarışacak isimleri açıklamaya devam ediyor.

TV8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı Survivor All Star'da yeni sezon yarışmacıları büyük bir merakla bekleniyor. Survivor All Star 2024'ün kadrosu şekillenmeye başladı. Acun Ilıcalı, Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere ve Ogeday Girişken'in ardından Aleyna Kalaycıoğlu'nun da Survivor'da yer alacağını duyurmuştu. Acun Ilıcalı bu sezon yarışacak olan dördüncü yarışmacıyı ise sosyal medya hesabından açıkladı. Acun Ilıcalı, Survivor All Star' ın dördüncü yarışmacısı olarak Aleyna Kalaycıoğlu'nu açıkladı.

ACUN BOMBALARI PEŞ PEŞE PATLATIYOR! YENİ SURVİVOR ALL STAR YARIŞMASI BELLİ OLDU, O İSİM KİMSEYE GÖZ AÇTIRMAYACAK

64fc22954e3fe10670bdcb7d.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN