Acun bombayı sona saklamış! Survivor All Star'a sürpriz isim: O yarışmacı gümbür gümbür geliyor

Acun bombayı sona saklamış! Survivor All Star'a sürpriz isim: O yarışmacı gümbür gümbür geliyor

Survivor Türkiye yeni sezonunda All Star formatıyla izleyici karşısına çıkacak. Acun Ilıcalı büyük bir sürprize imza atarak o isminde yarışmaya katıldığını açıkladı.

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak Türk televizyon tarihinde efsaneleşen yarışma programı Survivor, gelecek sezon 'Survivor All Star 2024' ismiyle ekranlara gelecek. Kanalın sahibi ve yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı, yarışmada yer alacak isimleri tek tek açıklayarak büyük bir sürprize imza attı.

2015 yılından bu yana TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak efsaneleşen Survivor, gelecek sezon 'Survivor All Star 2024' ismiyle yayınlanacak.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla yayınladığı açıklamalarla yarışmada yer alacak isimleri açıklayan Acun Ilıcalı, büyük bir sürprize imza attı.

Acun Ilıcalı sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Çocuklar Duymasın adlı dizide canlandırdığı 'Havuç' karakteriyle efsaneleşen Furkan Kızılay'ın yarışmanın kadrosuna katıldığını açıkladı.

Furkan Kızılay'ın yeniden kadroda olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı şunları söyledi:

''Sevgili Furkan Survivor All Star’a sakatlıkla yarım kalan hikayesini tamamlamak için geliyor.. Hızıyla hepimizi şaşırtan Furkan, SMS’siz yarışmanın sürprizi olabilir.. Gönülden başarılar..''

acun 1

SURVİVOR ALL STAR 2024 KADROSU

DOĞUKAN MANÇO

NEFİSE KARATAY

MERVE AYDIN

YİĞİT POYRAZ

TURABİ

DAMLA CAN

SERCAN YILDIRIM

ALEYNA KALAYCIOĞLU

OGEDAY GİRİŞKEN

NAGİHAN KARADERE

NİHAT ALTINKAYA

SEDA OCAK

SAHRA IŞIK

YASİN OBUZ

GİZEM MEMİÇ

ÖZGÜR TETİK

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN